Nie dziękuję :* o której masz wizytę u ginekologa?? ;*To życzę Ci szczęścia [emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie dziękuję :* o której masz wizytę u ginekologa?? ;*To życzę Ci szczęścia [emoji8]
Po 15… nie ma ustalonych godzin. Przychodzisz ustawisz się w kolejce i czekasz.Nie dziękuję :* o której masz wizytę u ginekologa?? ;*
To u nas tak jest jak na NFZ. A teraz idę prywatnie do Niego bo na styczeń już nie było na NFZ i mam na 12.15. Stary w pracy wolne bo chce jechać ze mnąPo 15… nie ma ustalonych godzin. Przychodzisz ustawisz się w kolejce i czekasz.
Na pewno ja wtedy zacznę 7tc akurat to powinno już byc tym bardziej że szybko była owu i zagnieżdżanieNo też się zastanawiałam czy będę mieć usg bo moj też chciał posłuchać serduszka.
W czwartek za tydzień będęKatiNails byłaś już u gina?bo nie zrozumialam
Uuuu jaka pieeeekna betka!Dziewczyny taki odebralam wynik...
Mam to samo [emoji16]Ja dziś takie pudełeczko miałam w skrzynce
W młodym w ciąży też takie dostałam tylko wtedy nie było kocyka a płyta CD w tym pudeleczku mam wszystkie zdjęcia z USG z młodym