Wow wspaniałą betaDziewczyny taki odebralam wynik...![]()
![]()
![ckaiyx8d63pd6voi.png](https://www.suwaczki.com/tickers/ckaiyx8d63pd6voi.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow wspaniałą betaDziewczyny taki odebralam wynik...![]()
![]()
Ale torebka i buty to są superJa dziś byłam na zakupach i kupiłam resztę rzeczy do sukienki na cywilnymiały być szare dodatki a są różowe [emoji23]
![]()
![]()
![]()
![]()
No dlatego wzięłam [emoji14] bo też nie lubię perfidnego różu [emoji23]Ale torebka i buty to są superkolor też ładny nie jest to taki plastikowy róż a taki delikatny pudrowy śliczny
![]()
No zaczyna się stres [emoji23][emoji23]@KatiNails weź wyślij nam fotkę, jak już taka cała będziesz w tej sukience i ślicznymi dodatkami [emoji7]
W ogóle jak tam? Stres jest? Bo już prawie JUZ [emoji14]
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Wierzę! Całym serduchem jestem z TobąNo zaczyna się stres [emoji23][emoji23]
Masakra !! [emoji23]
A z drugiej strony nie mogę się doczekać
![]()
Najbardziej przerażają mnie zmiany w papierach i urzędach. A mam jeszcze działaność więc jeszcze kolejne zmiany w urzędachWierzę! Całym serduchem jestem z Tobą
No no dawaj "łapę" Misiu lecimy w tym cyklu na całego!Ja też mam! Ten cykl będzie nasz.(a poszłam tylko po puder i pędzel do brazera....
) Twoje nastawienie mnie zmotywowało
(I zdjecie na Facebooku, jak babeczka trzymała takiego malutkiego bobaska opartego o ramię i on zwinety jak taki maleńki kroliczek był. I hormony mi zaszały i powiedziałam sobie, że zrobię wszystko żeby jak najszybciej takiego króliczka swojego trzymać. A co!)