reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No no dawaj "łapę" Misiu lecimy w tym cyklu na całego!

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Piąteczka! [emoji113]

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Owu powinnam mieć jakoś 6.01 więc testy zaczynam 2.01, bo nie bardzo mnie stać na ich duża ilość [emoji23] (akurat owu apka wylicza mi idealnie. Dostaje powiadomienie, że owu w tym dniu powinna być i boli mnie jajnik i śluz mnie zalewa :p)
A Ty kiedy?

Wg apki powinnabyc 3 ale testy bede robila juz od 30 tego bo kupilam w promocji testy =D Normalnie 5sztuk w aptece 27zl a tu 7 po 19,99

qb3cj44j6cg72hqh.png

Ja dziś takie pudełeczko miałam w skrzynce :)
W młodym w ciąży też takie dostałam tylko wtedy nie było kocyka a płyta CD :) w tym pudeleczku mam wszystkie zdjęcia z USG z młodym :)
1514397927-c0d7c8fa1dff9efb-aaaaaa.jpeg

ckaiyx8d63pd6voi.png

Wg apki powinnabyc 3 ale testy bede robila juz od 30 tego bo kupilam w promocji testy =D Normalnie 5sztuk w aptece 27zl a tu 7 po 19,99

qb3cj44j6cg72hqh.png
Ja wzięłam 5 + ciążowy gratis [emoji23] za 15€. Miałam jeszcze do wyboru 5 za 26€ [emoji33] poszaleli z tymi cenami. Zobaczymy jak z ich jakością. W razie czego zawsze można dokupić :D

reklama
Do góry