reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny taki odebralam wynik...
1514391444-b486391b3193f497-aaaaaa.png

w57vs65goj9tmd91.png
Wow wspaniałą beta :D ja nie miałam tak wysokiej :( z tym że ja dziś skończyłam 5 tydzień. Zaczęłam 6. (Jestem dwa dni przed Tobą z tego co widzę po suwaczku) a ostatnia betę robiłam 16 grudnia. Także teraz nie wiem ile mam

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
@KatiNails weź wyślij nam fotkę, jak już taka cała będziesz w tej sukience i ślicznymi dodatkami [emoji7]
W ogóle jak tam? Stres jest? Bo już prawie JUZ [emoji14]

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

@KatiNails weź wyślij nam fotkę, jak już taka cała będziesz w tej sukience i ślicznymi dodatkami [emoji7]
W ogóle jak tam? Stres jest? Bo już prawie JUZ [emoji14]

No zaczyna się stres [emoji23][emoji23]
Masakra !! [emoji23]
A z drugiej strony nie mogę się doczekać :)

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
Ja też mam! Ten cykl będzie nasz. :D (a poszłam tylko po puder i pędzel do brazera.... :D) Twoje nastawienie mnie zmotywowało :D
(I zdjecie na Facebooku, jak babeczka trzymała takiego malutkiego bobaska opartego o ramię i on zwinety jak taki maleńki kroliczek był. I hormony mi zaszały i powiedziałam sobie, że zrobię wszystko żeby jak najszybciej takiego króliczka swojego trzymać. A co!)

No no dawaj "łapę" Misiu lecimy w tym cyklu na całego!

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Do góry