Wow wspaniałą beta ja nie miałam tak wysokiej z tym że ja dziś skończyłam 5 tydzień. Zaczęłam 6. (Jestem dwa dni przed Tobą z tego co widzę po suwaczku) a ostatnia betę robiłam 16 grudnia. Także teraz nie wiem ile mamDziewczyny taki odebralam wynik...
reklama
k_e
Fanka BB :)
Ale torebka i buty to są super kolor też ładny nie jest to taki plastikowy róż a taki delikatny pudrowy ślicznyJa dziś byłam na zakupach i kupiłam resztę rzeczy do sukienki na cywilny miały być szare dodatki a są różowe [emoji23]
No dlatego wzięłam [emoji14] bo też nie lubię perfidnego różu [emoji23]Ale torebka i buty to są super kolor też ładny nie jest to taki plastikowy róż a taki delikatny pudrowy śliczny
mala.wiedzma.
@KatiNails weź wyślij nam fotkę, jak już taka cała będziesz w tej sukience i ślicznymi dodatkami [emoji7]
W ogóle jak tam? Stres jest? Bo już prawie JUZ [emoji14]
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
No zaczyna się stres [emoji23][emoji23]@KatiNails weź wyślij nam fotkę, jak już taka cała będziesz w tej sukience i ślicznymi dodatkami [emoji7]
Masakra !! [emoji23]
A z drugiej strony nie mogę się doczekać
mala.wiedzma.
Wierzę! Całym serduchem jestem z TobąNo zaczyna się stres [emoji23][emoji23]
Masakra !! [emoji23]
A z drugiej strony nie mogę się doczekać
Najbardziej przerażają mnie zmiany w papierach i urzędach. A mam jeszcze działaność więc jeszcze kolejne zmiany w urzędachWierzę! Całym serduchem jestem z Tobą
reklama
Jotka_
No no dawaj "łapę" Misiu lecimy w tym cyklu na całego!Ja też mam! Ten cykl będzie nasz. (a poszłam tylko po puder i pędzel do brazera.... ) Twoje nastawienie mnie zmotywowało
(I zdjecie na Facebooku, jak babeczka trzymała takiego malutkiego bobaska opartego o ramię i on zwinety jak taki maleńki kroliczek był. I hormony mi zaszały i powiedziałam sobie, że zrobię wszystko żeby jak najszybciej takiego króliczka swojego trzymać. A co!)
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu