reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

1514379307-9a8dba776f3333c8-aaaaaa.jpeg

Polecam dla odstresowania i zajecia głowy.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Test robilam 1 dzień przed terminem okresu nie mialam żadnych objawów ciazowych chyba że odbijanie w moim przypadku to objaw ciążowy. Nie polecam robienia testów wcześniej bo człowiek ma jeszcze większy mętlik w głowie. Jeszcze to do mnie jakiś nie dociera ze się udało, A jeszcze kilka dni temu byłam u gina na usg bo myślałam że mi polipy odrosly znowu ze nie mogę zajść ale właściwie udało się w 3cs. Jestem po stracie więc chyba to będę trudne 9 miesięcy. Ah i jeszcze jedno seks dzień w dzień w okresie owulacyjnym to dobra i skuteczna metoda. Dodam jeszcze ze w Ty czasie obydwoje z mężem byliśmy chorzy.
Czyli choroba to dobry patent :D kolejna ciąża po owulacji w trakcie przeziębienia:D

9ewnqqmzi7le71mi.png

Ja mam dzwina rzecz, bo wlasnie wylecialo ze mnie duzo sluzu, takiego jak plodny- rozciagliwy. Nigdy 2 dni przed @ tak noe mialam, zawsze wodnisty, mleczny :/

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

No udalo mi sie kupić te testy! Mam zapas! Jestem gotowa na wszystko =)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Ja też mam! Ten cykl będzie nasz. :D (a poszłam tylko po puder i pędzel do brazera.... :D) Twoje nastawienie mnie zmotywowało :D
(I zdjecie na Facebooku, jak babeczka trzymała takiego malutkiego bobaska opartego o ramię i on zwinety jak taki maleńki kroliczek był. I hormony mi zaszały i powiedziałam sobie, że zrobię wszystko żeby jak najszybciej takiego króliczka swojego trzymać. A co!)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam dzwina rzecz, bo wlasnie wylecialo ze mnie duzo sluzu, takiego jak plodny- rozciagliwy. Nigdy 2 dni przed @ tak noe mialam, zawsze wodnisty, mleczny :/

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Też mam taki jak płodny cały czas , a jak poleci coś ze mnie to lecę jak poparzona sprawdzać czy to nie krew. Z tym że on jest lekko mleczny, nie taki czysto przezroczysty jak płodny.

ckaiyx8d63pd6voi.png

Do góry