Jotka_
Fanka BB :)
Polecam dla odstresowania i zajecia głowy.
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale z drugiej strony biochemiczna pokazuje, ze mozna zajsc, ale jest moze gdzies jakis problemLepiej poczekac, zamiast zamiesc sie ze to biochemiczna.
Trzymam kciuki Daga!!!
Ale z drugiej strony biochemiczna pokazuje, ze mozna zajsc, ale jest moze gdzies jakis problem
Ja znajac siebie nigdy nie wytrzymam fo terminu @ i zawsze bede testowac przed [emoji14]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tam też coś widzęA nie widac tam jakiegos cienia drugiej kreski?! Chyba, ze ja juz tesz psychiczna jestem i wszedzie cienie cienia widze[emoji16][emoji16][emoji16]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli choroba to dobry patent kolejna ciąża po owulacji w trakcie przeziębieniaTest robilam 1 dzień przed terminem okresu nie mialam żadnych objawów ciazowych chyba że odbijanie w moim przypadku to objaw ciążowy. Nie polecam robienia testów wcześniej bo człowiek ma jeszcze większy mętlik w głowie. Jeszcze to do mnie jakiś nie dociera ze się udało, A jeszcze kilka dni temu byłam u gina na usg bo myślałam że mi polipy odrosly znowu ze nie mogę zajść ale właściwie udało się w 3cs. Jestem po stracie więc chyba to będę trudne 9 miesięcy. Ah i jeszcze jedno seks dzień w dzień w okresie owulacyjnym to dobra i skuteczna metoda. Dodam jeszcze ze w Ty czasie obydwoje z mężem byliśmy chorzy.
I to jest super nastawienie. Trzymam kciuki za Ciebie ;*Miło mi=) potrzebowalam czasu, zeby sie pozbierać. Ale ostatni raz wracam do gry. Teraz bedzie wszystko tak jak sobie zaplanowałam i nie moze nie wyjść.
No udalo mi sie kupić te testy! Mam zapas! Jestem gotowa na wszystko =)I to jest super nastawienie. Trzymam kciuki za Ciebie ;*
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też mam! Ten cykl będzie nasz. (a poszłam tylko po puder i pędzel do brazera.... ) Twoje nastawienie mnie zmotywowałoNo udalo mi sie kupić te testy! Mam zapas! Jestem gotowa na wszystko =)
Też mam taki jak płodny cały czas , a jak poleci coś ze mnie to lecę jak poparzona sprawdzać czy to nie krew. Z tym że on jest lekko mleczny, nie taki czysto przezroczysty jak płodny.Ja mam dzwina rzecz, bo wlasnie wylecialo ze mnie duzo sluzu, takiego jak plodny- rozciagliwy. Nigdy 2 dni przed @ tak noe mialam, zawsze wodnisty, mleczny :/
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom