reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

1514203307-f55c215ef4c1e073-aaaaaa.jpeg
ciaza?

Napisane na X5max_PRO w aplikacji Forum BabyBoom
Ktory to dzien cyklu i ile po owu?

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie. Wlasnie czekam/czekalam i tak mnie sutki bolaly ze stwierdzilam ze trzeba testowac. Ogolnie bola mnie piersi ale myslalam ze to od okresu.

Nie. Wlasnie czekam/czekalam i tak mnie sutki bolaly ze stwierdzilam ze trzeba testowac. Ogolnie bola mnie piersi ale myslalam ze to od okresu.

Ja mam dostac w srode albo w czwartek...brzuch boli mniej niz zwykle, piersi tez nie bola z wyjatkiem sutkow wlasnie ale jakos nie wierze w druga kreske[emoji22] dwa testy w 10 i 11 dpo negatywne...

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry