reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
P
1514127105-aa0d08417c502cc6-aaaaaa.jpeg
Dziewczyny!!!! Zdrowych i wesołych Święt Bożego Narodzenia , życzę nam wszystkim żeby nasze marzenia się spełniły i zeby za rok nasze wyczekiwane maleństwa były juz z nami!!!!! BUZIAKI[emoji8][emoji319][emoji319][emoji319]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Piękna z Ciebie kobietka a lat to bym Ci dała max 30 ;)

Dziękuję Dziewczyny za miłe słowa ale wiecie jak się czlowiek podmaluje to jeszcze daje radę[emoji23][emoji23][emoji23] Jestem totalnie panieta i przejedzona a jeszcze dwa dni swiat przed nami...[emoji13] Strach sie bać [emoji33][emoji33][emoji33]

1514127105-aa0d08417c502cc6-aaaaaa.jpeg
Dziewczyny!!!! Zdrowych i wesołych Święt Bożego Narodzenia , życzę nam wszystkim żeby nasze marzenia się spełniły i zeby za rok nasze wyczekiwane maleństwa były juz z nami!!!!! BUZIAKI[emoji8][emoji319][emoji319][emoji319]

Ja pindole! Ale fajna babeczka. Już nie będę kwestionować urody, bo wiadomo cudo ale... ten charakter w oczach!! Kuźwa myślę, że sobie nie dajesz w kaszę dmuchać!! Szacun! [emoji11][emoji4][emoji7]

reklama
1514195032-3103f8d2e3d879da-aaaaaa.jpeg

Kochane szał świąt nie pozwala tu zaglądać zbyt często ale chciałam Wam życzyć ... fasolki . Po prostu ... tylko tyle i az tyle .
Znalazłyśmy sie tu wszystkie z powodu chęci posiadania krasnalka :) i wierze , ze wszystkim nam sie uda :)
A tym , ktore juz noszą swój mały skarb pod sercem z całego serca gratuluje i trzymam kciuki za szczęśliwe donoszenie , rozwiazanie i wychowanie :)
Ściskam Was wszystkie online bez wyjątku :) [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji8][emoji173][emoji173][emoji173]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry