mala.wiedzma.
Fanka BB :)
Wygląd jak dwie kreski. Gratulacje!ciaza?
Napisane na X5max_PRO w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wygląd jak dwie kreski. Gratulacje!ciaza?
Gratulacje![emoji7][emoji480][emoji324][emoji322]ciaza?
Dziś już lepiej Nerka dziś już boli mnie mniej może po prostu mnie przewiało@Wiolus85 Gratulacje! Widać kreskę jak byk ! :* Ale się cieszę :* piękny prezent na święta :*
@k_e jak się Kochana czujesz?
@zaczarowanaKicia wzajemnie :*
@lili78 piękne życzenia [emoji7]
Ja zaraz do teściowej na obiad, wczoraj mieliśmy dwie Wigilie, marzy mi się już ten ogromny dom i wtedy cała rodzina mogłaby przyjeżdżać na jedną wielką Wigilię.
Siedzę i tłukę pazury ślubne. Nienawidzę sama sobie robić, ale jedna ręka już za mną Boże to już w sobotę. [emoji33][emoji33]
To dobrze :*Dziś już lepiej Nerka dziś już boli mnie mniej może po prostu mnie przewiało
Wiesz co mam podobnie [emoji33][emoji23] 5 tc a wygladam jak w 5 miesiącu...Ogłaszam wszem i wobec, że po tym świątecznym jedzeniu jestem w zaawansowanej ciąży spożywczej. Jak tak patrzę w lustro, to stawiam na 5 miesiąc
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom