AgaRS90
Fanka BB :)
Nie grzesz!Wiesz co mam podobnie [emoji33][emoji23] 5 tc a wygladam jak w 5 miesiącu...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie grzesz!Wiesz co mam podobnie [emoji33][emoji23] 5 tc a wygladam jak w 5 miesiącu...
Wiesz jak pogrzeszyłam przez dwa dni [emoji23] i jeszcze szukam [emoji23]Nie grzesz!
Super gratulacje
Napisane na X5max_PRO w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie z tym podobno różnie bywa, i u innych w ciąży testy owulacyjne wychodzą pozytywnie u innych negatywnie, więc nie ma co się tym kierować No a jak widać tydzień po terminie ci dopiero test wyszedł tak pozytywny A w wcześniej ciąży czyli terminie @ wyszła jeszcze słaba kreskaDziewczyny pisałyście kiedyś o testach owu które wychodzą pozytywne w ciąży.
Tak z ciekawości Wam pisze.
Jak wiedziałam już że jestem w ciąży zrobiłam test owulacyjny (zostały mi te tanie z allegro które podczas owulacji nigdy pozytywne mi nie wyszły). W okresie kiedy powinnam dostać okres bez ciąży nawet nie miałam cień cienia kreski, a wtedy wyszła bardzo jasna- no ale przecież dalej test wyszedł negatywy.
Właśnie poszłam sikać i siknelam na ostatni owulacyjny test. Bo po co ma leżeć [emoji23] wyszedł pozytywny. Nawet kreska testową mocniejsza od kontrolnej. W poniedziałek miałam dostać okres więc jest tydzień po terminie @.dodam że kreska wyszła mocna od razu. Zanim zdążyła pojawić się kontrolna kreska. Nie trzeba było czekać tych 5-10 min
Oczywiście pisze czysto tak informatycznie bo nie raz to kogoś zastanawia zostajemy nadal przy tym oczywiście że testy owu są do owu a ciążowe do ciąży [emoji23]
A dlaczego testu owu mogą, a nie muszą wykrywać ciążę?
Wyczytałam gdzieś w necie że bhcg jest bardzo podobny do lh i dlatego testy owu mogą mylić jeden hormon z drugim.
Dlatego ciąży nie stwierdzi bo po prostu za niski poziom bhcg jest a jak już wiesz o ciąży to test owu już nic nie zmienia [emoji14] także test owu może wyjść w ciąży ale nie potwierdzi ani nie zaprzeczy ciąży [emoji23]No właśnie z tym podobno różnie bywa, i u innych w ciąży testy owulacyjne wychodzą pozytywnie u innych negatywnie, więc nie ma co się tym kierować No a jak widać tydzień po terminie ci dopiero test wyszedł tak pozytywny A w wcześniej ciąży czyli terminie @ wyszła jeszcze słaba kreska
Gratulacje!!! Który cs?No jestem w szoku. Nie spodziewalam sie. Jestem przeziebiona od kilku tygodni i biore jakies leki , ktorych nie powinam brac w ciazy a w te swieta prawie nic nie jem :/
Napisane na X5max_PRO w aplikacji Forum BabyBoom