reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Luxuorius
Miałam dokładnie tak.samo bóle głowy i szczęki ...

Dobranoc :-) i miłej pracy

Ostatnia edycja:
reklama
Uważam również ze nie ma co długo czekać z tego co zauwazylam kobiety zachodzące po pierwszej@ szczęśliwie doczekały końca a SA.takie co czekały rok dwa trzy.... I spotkała ich znów ta sama tragedia wiec chyba rzeczywiście nie ma reguły ...

Ja tez jestem zdania, zeby zabierać sie szybko do roboty po stracie. Mi zaraz minie rok od ciąży i nic. Żałuje ze czekałam 3 mies, bo juz po miesiącu na dole wszystko było Ok a tak naprawde strata w tak szybkim czasie (4-8tydz) to mysle ze spokojnie mozna zacząć działać. Co innego jak ktoś poroni wyzej ciąże.
Po zabiegu potem jakos sie organizm rozregulowywuje, czytałam taki artykuł, ze im dalej po zabiegu tym ciężej zajsc ponownie. Nie wiem dlaczego.
Nessi takze wypłacz, wykrzycz, ja tez żałobę przechodziłam, rozumiem to wszystko doskonale, ale nie czekaj za długo z kolejna ciążą.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Mogę podłączyć się do Was? Bo widzę że tu sporo długodystansowych staraczek, to i ja będę pasować :) Razem raźniej. Co prawda straty jako takiej nie mam, jedynie ciąża biochemiczna, ale może znajdzie się tu dla mnie miejsce?

Hen

Najgorsze jest to że my same się nakręcany i blokuje nam się to w głowie ... Im więcej myślimy poszukujemy się czego to tego nie ma ... Kiedyś lekarz mi powiedział że ciąża zaczyna się w głowie :) wiemm wiem trudne ale popatrzcie jak są tzw "wpadki' to szybko zachodzą czy to nie które na dyskotece czy też malzenstwa (ktore niestaraja sie bo teraz nie czy inny powod np kariera pozniej dziecko) już nie wspomnę o tych co codziennie nawalone są i mają gromadki ... A my bynajmniej ja podczas sekksu potrafi mi przez myśl czy się uda ...

Mi nawet się wydaje że ta @ sobie zablokowalam bo ciągle o niej myślę czy przyszła i czy przyjdzie ... Itp a chciałabym ją już teraz natychmiast

Także pierwsze co to odblokujmy się bynajmniej spróbujmy :)

Pannakotka no pewnie że tak :) wpadaj rozgosc się ale tak jak my wszystkie nie na długo :p

Ostatnia edycja:
Lux ? Z nerwów czy jakieś chorobsko? Dalej zajmujesz się dziećmi?

Płcią to prawda ze wiele kobiet przez to ze za dużo myśli... Spinaja się i myślą tylko o tym.. A przez to ciężej zajść w ciążę. Moja znajoma z mężem 4 lata sue starali spinka na Maxa! Stres badania itp... Wszystko było u nich dobrze.. Odpuscili zaczęli zbierać papieru na adopcję.. I się udało! Wiec dużo od nas zależy...

reklama
Lux ? Z nerwów czy jakieś chorobsko? Dalej zajmujesz się dziećmi?

Płcią to prawda ze wiele kobiet przez to ze za dużo myśli... Spinaja się i myślą tylko o tym.. A przez to ciężej zajść w ciążę. Moja znajoma z mężem 4 lata sue starali spinka na Maxa! Stres badania itp... Wszystko było u nich dobrze.. Odpuscili zaczęli zbierać papieru na adopcję.. I się udało! Wiec dużo od nas zależy...
z przejedzenia, nie od września mam inna prace

Do góry