reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Japrdl ale cuda z nieba! Zazdro [emoji16] mi dupa rośnie od samego patrzenia na żarcie, muszę się pilnować jak cholera a ta se po prostu chudnie [emoji16][emoji6][emoji6]
Ej no ale ja sobie wczesniej poprostu 30kg przez rok przykryłam . To tersz chyba moge sobie poprostu schudnąć?? [emoji23]

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
A weź nic nie mow, za mną to wszystko chodzi! Apetycik dopisuje [emoji16]
Ja to od 3 dni mam smaka na zupę ogórkowa. Wiec wygrzebałam ostatni słoik od tesciowej z ogorasami pociachanymi prosto na zupkę i zezarlam pół, zanim wrzuciłam do gara. No nic... :D
Na słodkie miałam parcie ostatnie dni, więc teraz czas na kwaśne przyszedł. Jeszcze że 2-3 dni i bede chciała żreć tylko mieso :D

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

A No to sorry, chudnij se [emoji6]
Generalnie uważam, ze kto się obżera i nie tyje powinien bzykać bez satysfakcji! Basta, kropka [emoji16][emoji16]
Mam taka jedna w pracy, co ja widzę to coś żre i chuda jak patyk, ale i ja tak kiedyś miałam. Żarłam kiedy i co chciałam i ważyłam do 47 kilo, normalnie chodząca anoreksja. Dopiero w ciąży sie zmieniło i przygarnełam 29 kg i hashimoto.

...marzenia mają wielką moc...

A jak go przyjmowałas ? Bo mi lekarz kazał zrobić jednorazowa kuracje . Jak dostanę @ mam wziąć naraz 2 tabl i to wszystko .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bralam po 0.5 tabletki raz w tygodniu przez 7 tygodni. I powolutku zbilismy prolaktyne, w międzyczasie tez byłam u okulisty, bo on podobno widzi, jeżeli jest guz, i dodatkowo robilam prolaktyne z obciążeniem.

Ja to od 3 dni mam smaka na zupę ogórkowa. Wiec wygrzebałam ostatni słoik od tesciowej z ogorasami pociachanymi prosto na zupkę i zezarlam pół, zanim wrzuciłam do gara. No nic... :D
Na słodkie miałam parcie ostatnie dni, więc teraz czas na kwaśne przyszedł. Jeszcze że 2-3 dni i bede chciała żreć tylko mieso :D

Ogórkowa mmmmm[emoji7]
Ja mam dzisiaj żurek [emoji173] nakupowałam kiełbasy białej surowej i zakwas.
I piersi zrobie z rozmarynem z folii w piekarniku , warzywa na parze i ziemniaki to mąż dostanie boxa na jutro z ryżem:p
Matko mam takiego lenia nic mi się nie chce. W domu bajzel, prezentów jeszcze nie mam wszystkich - jakoś mnie motywacja opuściła:p

Ogórkowa mmmmm[emoji7]
Ja mam dzisiaj żurek [emoji173] nakupowałam kiełbasy białej surowej i zakwas.
I piersi zrobie z rozmarynem z folii w piekarniku , warzywa na parze i ziemniaki to mąż dostanie boxa na jutro z ryżem:p
Matko mam takiego lenia nic mi się nie chce. W domu bajzel, prezentów jeszcze nie mam wszystkich - jakoś mnie motywacja opuściła:p
Ło jeżu! Żurek też bym zjadła! I takiego kurczaka z ziemniaczkami z piekarnika! A piekarnika od roku nie mam i cierpię mocno. Jak Cie to pocieszy, to że sprzątaniem też jestem głęboko w dupie. Nie bardzo mam nawet kiedy. Jedyne co, to prezenty mam [emoji14] a checi do wszystkiego też brak [emoji14]

reklama
A mam pytanko, moze któraś z Was wie. Miałam wczoraj badanie HSG, moj gin. powiedział, ze mamy ten cykl odpuścić, ale inny gin. wczoraj po badaniu kazał nam od razu działać. Teraz jestem skołowana. W necie opinie są podzielone, dużo kobietek zachodzi od razu po tym badaniu... ❤

Do góry