sancia880
Fanka BB :)
To ja sie ciesze za CiebieKochane moje, nie wierzę... Boję się cieszyć, beta 820...! :-)
Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja sie ciesze za CiebieKochane moje, nie wierzę... Boję się cieszyć, beta 820...! :-)
Piękna! &&&&Kochane moje, nie wierzę... Boję się cieszyć, beta 820...! :-)
Jest bardzo ok. [emoji4] przyrost 78 %. Po 48 h powinien być przynajmniej 66%. &&&&Inga cieszę sie bardzo
Dziewczyny a ja mam wyniki bety, ale chyba nie jest ok.
W srodę 521 a dziś 929, mały ten przyrost
Kochana, lekarz niech szybciutko daje leki na tarczycę!!! Trzymam mocno kciuki.To moja pierwsza ciąża, bardzo się boję bo mam niedoczynność tarczycy i hiperprolaktynemie, zbadałam dziś tsh to mam podwyższone (4,500) mój lekarz dopiero we wtorek będzie...
Nadal nie mogę w to uwierzyć, chyba dopiero po wizycie u gina dotrze to do mnie... :-)
Ps. Oboje z mężem płaczemy ze szczęścia ;-)
Marbia staraj się o tym nie myśleć, trzymam kciuki, że będzie wszystko ok!
Pytanie: czy korzysta któraś z testów owu zakupionych na allegro i może powiedzieć, że są ok? Miałabym kupić takie jak na zdjęciu:Zobacz załącznik 763900
Inga cieszę sie bardzo
Dziewczyny a ja mam wyniki bety, ale chyba nie jest ok.
W srodę 521 a dziś 929, mały ten przyrost
No i pięknie!!!! Gratulacje!!Kochane moje, nie wierzę... Boję się cieszyć, beta 820...! :-)
Paraplu!! I tak trzymać! Cieszę sie ze wróciłaś!Czesc dziewczynki.
Stwierdzilam, ze nie dam wygrac smutkowi!
Bede walczyc jak tylko upewnie sie, ze wszystko okej jest z mojej strony.
[emoji173]
Napisane na P00C w aplikacji Forum BabyBoom
Evee spodziewałam sie coś ok 1000/1100.... ta poprzednia bardzo skoczyła.... z 187 na 521 a teraz te 929....
czy beta przy pozamacicznej tez rosnie ?