Veraska
Fanka BB :)
aha, no to tak to jest jak człowiek zniknie na dwa dni od Was, i pewnie mi umknęło dziękiJuż jest po rozmowie :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aha, no to tak to jest jak człowiek zniknie na dwa dni od Was, i pewnie mi umknęło dziękiJuż jest po rozmowie :*
O kurcze [emoji23] to uważaj co jesz [emoji14]Dziewczyny - o co mi na fcb wyskoczyło [emoji23]
Na poprawę humoru [emoji23]
Link do: Demotywatory.pl - jakiś konkurs na najśmieszniejsze zdj zwierząt [emoji23]
Ja się już posmialam i czas wstawać - zjeść śniadanie;p ileż to można w wyrku gnić [emoji23]
Dzisiaj o 17 mam te wigilijke w pracy, na której uwaga-bedzie dewolaj [emoji23]
Intendentka se wymyśliła "lokal" w którym wszyscy ponoć po powrocie do domu mają sensację żołądkowe i aż się boję [emoji23] no ale cóż zrobić
Miłego dnia dziewczyny [emoji173]
Tobie całym sercem życzę bliźniąt [emoji7]
No jasne jak jest to trzeba korzystać