Taaak [emoji14]Ziemniaki do ryby dajesz takie tłuczone?
Dzis mi się nie chce wypiekać [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taaak [emoji14]Ziemniaki do ryby dajesz takie tłuczone?
No właśnie wiem, że jedzą ludzie takie tłuczone z rybą, u mnie w domu tak się nie jadło i u siebie tez raczej ryba z frytkami, ryba z chlebem albo ryba po greckuTaaak [emoji14]
Dzis mi się nie chce wypiekać [emoji23]
Ale zazdroszczę. .Ale bardziej gratuluję; )Jakbym nie zatestowała wcześniej, a poczekała do terminu @ moim oczom pokazałyby się takie kreski !
26dc. Dzień @ z aplikacji. Dzień @ zgodnie z moimi normalnie 28dniowymi cyklami w środę.
Nawet z Aleksem w 27dc tak mocny test nie wyszedł
Teraz jestem już spokojna i jeszcze większą dawkę ciążowych fluidów Wam wysyłam ! Ciąża podobno zaraźliwa więc !!! Zarażajcie się wszystkie ! :*
Zazdrość jest normalna :* też zazdrościłam zaciążonym :*Ale zazdroszczę. .Ale bardziej gratuluję; )
Hej a tempki nie mierzyła$? Ja mierze pare cykli a testy owu w tym cyklu robilam te beznadziejne ...o tak o robilam bo miałam. TrzymAM za Ciebie kciuki mocno ja póki co 26 dc 6dpo i czekamHej laski. 22 dc, za jakies 10 dni powinna byc @. Nie nastawiam.sie na ten cykl w ogole... nie wiem.co z ta.moja owulacja, czy w ogole byla. Tesow owu juz nie robie bo sie wkurwilam na te pozytywy dzien za dniem... malo przytulanek bylo. Takze czekam na @, tym bardziej ze.od rana brzuch mnie pobolewa jak na @.
Nie, nie.mierzylam. dla mnie to kokejny stres, chcialam wyluzowac w tym cykluHej a tempki nie mierzyła$? Ja mierze pare cykli a testy owu w tym cyklu robilam te beznadziejne ...o tak o robilam bo miałam. TrzymAM za Ciebie kciuki mocno ja póki co 26 dc 6dpo i czekam