reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Elodia po tym co się Tobie przydarzyło zaczęłam bardziej się stresować a teraz doszła ta sama sytuacja u Kalinovej :( Nie wiem jak wytrzymam do środowego prenatalnego, wykończy mnie ten stres i obawa, nie dość że boję się wyników samego badania to jeszcze teraz stresuję się czy serduszko nadal boje :( Masakra jakaś. Ty się dowiedziałaś na drugiej wizycie?
Kochana wiem, że to stres ale pociesze Cię tym, że już wkraczasz w 2 trymestr i już będzie tylko lepiej.
U nas też na czerwcowych mamach (nawet Wam o tym kiedyś tam wspominałam) jak dziewczyny zaczęły się żegnać byłam przerażona - człowiek stara się miesiącami a potem takie coś:( to jest na prawdę coś okropnie niesprawiedliwego i przerażającego!
Ten trudny, pełen stresu okres trzeba przejść i modlić się o zdrowie dzieciątka. Ty już idziesz na genetyczne, wierze, że wszystko będzie dobrze [emoji7]
Trzymamy kciuki [emoji173]

reklama
hej Elodia kiedy idziesz na rozmowę ?
Hahaha w czwartek byłam i czekam aż się do mnie odezwą. Oby przed arodowa wizytą u gin bo wolalabym tak na ślepo elki nie przedluzac bo by sie okazalo ze np niepotrzebnie przedluzylam zwolnienie o dwa tygodnie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Hej dziewczyny! Chciałabym do was dołączyc a bedzie to moj trzeci watek wiec oficjalnie jestem uzależniona od BB:) trafilam tu sledzac @Elodia ;) cos chcialam sobie przypomnieć co napisala i odkrylam wasz watek:) czy przyjmiecie mnie do siebie? :) staramy sie od lipca udalo sie od razu ale 12.09 stracilam:( samoistnie ale 2 dni pozniej i tak musialam miec zabieg ale delikatny. Czy wszystkie jestescie po stracie? Bede was troche podgladywac zanim zaczne sie udzielac jeszcze was nie znam:) to moj drugi cykl starany 6dc i tez bede stosowac testy z allegro;) na innym watku calkiem dobre opinie wiec @Dagaa11 mysle ze bledsza oznacza ze juz po:) moze te z rossmanna czulsze a tak w ogole to chyba juz sie spotkalysmy gdzies na forum:) widze ze tu sie zadomowilas super ze sie starasza, to pierwszy cykl starany? Buziaki dla wszystkich: )
witamy :) ja nadal lubię czytać dziewczyny, pomimo że przeszłam do lipcówek :p

reklama
Do góry