Pierwszy przyrost 400% a drugi 200 %... :OPonoć po wzroście bety można wstępnie to poznać jak zapiernicza chyba, Nie?
A kreski cudne[emoji173]
Ale to może a nie musi wskazywać na bliźniacza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pierwszy przyrost 400% a drugi 200 %... :OPonoć po wzroście bety można wstępnie to poznać jak zapiernicza chyba, Nie?
A kreski cudne[emoji173]
Ja Ci wróże córkeWeźcie bo ja się serio zaczynam bać ciąży bliźniaczej [emoji23]
Dzięki kochana, trochę mnie uspokoiłaś :* A właśnie kiedy zaczyna się II trymestr? 13 czy 14 tydzień?Kochana wiem, że to stres ale pociesze Cię tym, że już wkraczasz w 2 trymestr i już będzie tylko lepiej.
U nas też na czerwcowych mamach (nawet Wam o tym kiedyś tam wspominałam) jak dziewczyny zaczęły się żegnać byłam przerażona - człowiek stara się miesiącami a potem takie coś to jest na prawdę coś okropnie niesprawiedliwego i przerażającego!
Ten trudny, pełen stresu okres trzeba przejść i modlić się o zdrowie dzieciątka. Ty już idziesz na genetyczne, wierze, że wszystko będzie dobrze [emoji7]
Trzymamy kciuki [emoji173]
Oj tam, super byłoby mieć bliźnięta Mnie się marzyły no ale cóż, będzie jednoWeźcie bo ja się serio zaczynam bać ciąży bliźniaczej [emoji23]
Od 14 chyba skończonego tygodniaDzięki kochana, trochę mnie uspokoiłaś :* A właśnie kiedy zaczyna się II trymestr? 13 czy 14 tydzień?
Tfu co ja plotę. Od 13. Tak coś kojarzęOd 14 chyba skończonego tygodnia
No u nas nie bardzo jeden gałgan w domu a tu Mieszkanie na razie 50m... No i bliźniaki plus 4 latek.. ciężko by byłoOj tam, super byłoby mieć bliźnięta [emoji14] Mnie się marzyły no ale cóż, będzie jedno