B
bibiU
Gość
Ty to masz dar przekonywaniaWeź nie pierd**! [emoji120]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty to masz dar przekonywaniaWeź nie pierd**! [emoji120]
Wiesz co nie wiem jak z cukierkami. Musisz skład sprawdzićNo wlasnie tak myslalam.. a cukierki jakies landrynkowe??? Zozole np. Dobry pomysl???
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
To ja jutro znów spać nie będę mogła [emoji23] tym razem nie przez moje 'brak objawów' [emoji23] tylko Jotkowe sikańce [emoji23]Oj sikne, bo kupilam 3testy w promocji =P
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Mysle ze glutke =pJa i tak wiem, ze masz drugiego glutka lub glutkę w brzuszku [emoji176][emoji176][emoji176][emoji176]
No wlasnie musze zesknac. .. kurde teudna sprawa.Wiesz co nie wiem jak z cukierkami. Musisz skład sprawdzić
Zapraszam, zapraszam. Mam nadzieję, że pozwiedziałaśJadę do Ciebie na Google earth
Sikaj, sikaj. Sny prorocze na corke były, więc to tylko formalność
Zapraszam, zapraszam. Mam nadzieję, że pozwiedziałaś
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom