Kasienka3b
Fanka BB :)
Link do: Galeria aukcji allegro - zmniejszacz.pl - łatwe zmniejszanie zdjęć online!
A to moja. Synek ubieral
A to moja. Synek ubieral
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W tym cyklu owulacja była szybko bo w nocy z 11 na 12 DC testy owulacyjne też w te dwa dni pozytywne wtedy też przytulanki nie doszukiwałam się objawów [emoji14] wprost przeciwnie pierwsze objawy 18dc zingnorowałam. Kłucia w jajnikach to co to za objaw [emoji23] 19 DC byliśmy na urodzinach córki sąsiadki i w pewnym momencie myslalam że okres dostałam takie skurcze w domu okazało się że szyjka nisko , wystająca , twarda - pomyślałam że owu była szybciej to i @ przyjdzie szybciej. Trudno.@KatiNails super! Gratulacje! To ktory to dc? Ale jestes hyc do przodu ja bym pewnie czekala do terminu @ no chyba ze bym cos czula co pewnie mialo miejsce u Ciebie: ) a co sie dzialo u Ciebie wczesniej jesli moge wiedziec? @Dagaa11 wlasnie nie pamietam chyba starania po stracie? Pisalac ze bedziesz szla do gin i ze masz nadzieje na zielone swiatlo i pisalam ze kibicuje chyba ale na pewno gdzieś sie natknelysmy na siebie jakos miesiac/2 temu @Kasienka3b 30 lat dopiero o pierwsze...
Tak faktycznie, juz pamietam. Pisalam chwile na staraniach po stracie, ale wrocilam tutaj, bo przed ciaza ktora stracilam tez udzielalam sie na staraczkach@KatiNails super! Gratulacje! To ktory to dc? Ale jestes hyc do przodu ja bym pewnie czekala do terminu @ no chyba ze bym cos czula co pewnie mialo miejsce u Ciebie: ) a co sie dzialo u Ciebie wczesniej jesli moge wiedziec? @Dagaa11 wlasnie nie pamietam chyba starania po stracie? Pisalac ze bedziesz szla do gin i ze masz nadzieje na zielone swiatlo i pisalam ze kibicuje chyba ale na pewno gdzieś sie natknelysmy na siebie jakos miesiac/2 temu @Kasienka3b 30 lat dopiero o pierwsze...
Dziewczyny skonczy mi sie okres i lece kupic te testy owu. Moze a noz mi pomoga bo teraz kompletnie niewiem co spodziewac sie w tym cyklu.
Pierwszy raz widzę [emoji14]
A sluchajcie kupilam jakiś taki test
Czułość 15, ciekawe co pokaze =D uzywala ktorac taki kiedys???
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
A kiedy bedziesz testowac?
A sluchajcie kupilam jakiś taki test
Czułość 15, ciekawe co pokaze =D uzywala ktorac taki kiedys???
Ja mam nadzieję że jutro [emoji23]A kiedy bedziesz testowac?
Nie wiem jeszcze =p 21.12=)?A kiedy bedziesz testowac?
Ale uczulona na kakao czy na białko mleka krowiego??Dziewczyny jaj mnie gbiecie w podbrzuszu to matko swieta. .
Mam problem. Siostrzenica mojego męża jest uczulona na zelatyne i czekolade co slodkiego moge jej kupić??? No szukam alternatywy zeby dziecku jakiejs radosci dostarczyc. Jej bratu kupilam żelki takie w cukrze a jej??? Niby na polce wiele rzeczy ale nie wiem co bedzie alternatywne jest cos nie żelatynowego i nie czekoladowego co lubia wasze dzieci?????