reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@KatiNails super! Gratulacje! To ktory to dc? Ale jestes hyc do przodu ja bym pewnie czekala do terminu @ no chyba ze bym cos czula co pewnie mialo miejsce u Ciebie: ) a co sie dzialo u Ciebie wczesniej jesli moge wiedziec? @Dagaa11 wlasnie nie pamietam:) chyba starania po stracie? Pisalac ze bedziesz szla do gin i ze masz nadzieje na zielone swiatlo:) i pisalam ze kibicuje;) chyba ale na pewno gdzieś sie natknelysmy na siebie jakos miesiac/2 temu:) @Kasienka3b 30 lat dopiero o pierwsze...
W tym cyklu owulacja była szybko bo w nocy z 11 na 12 DC :) testy owulacyjne też w te dwa dni pozytywne :) wtedy też przytulanki :) nie doszukiwałam się objawów [emoji14] wprost przeciwnie pierwsze objawy 18dc zingnorowałam. Kłucia w jajnikach to co to za objaw [emoji23] 19 DC byliśmy na urodzinach córki sąsiadki i w pewnym momencie myslalam że okres dostałam takie skurcze :) w domu okazało się że szyjka nisko , wystająca , twarda - pomyślałam że owu była szybciej to i @ przyjdzie szybciej. Trudno.
20dc skurcze, kłucia w jajnikach i co chwilę chodziłam siku. Dalej nie dopuszczałam do siebie myśli o ciąży, myślałam że zapalenie pęcherza dostałam (nigdy wcześniej nie miałam), ale tutaj dziewczyny mnie oświeciły że przy sikaniu by bolało. A nie bolało ;) i tu zaczęło mi coś nie pasować ;)
21 DC z głupa test 6 dni do terminu @.
Byłam pewna że test nawet jeśli się udało to będzie jeszcze negatywny bo przecież za wcześnie. Jakie było moje zdziwienie jak zobaczyłam jasniutenka kreskę [emoji23]
Poleciałam na betę i potwierdziła bardzo wczesna ciążę - wynik 9.27. 48h później 36.74 i dziś po kolejnych 48h - 91.29 czyli rośnie :)
Termin @ wg kalendarzyka na środę, a według aplikacji która skróciła cykl ze względu na wcześniejszą owu (z 28 na 26 dni ) w poniedziałek ;)
Niżej pierwszy test [emoji14] potem już powoli kreseczki były coraz ciemniejsze :)
1513446897-fed8c8b7daf56654-aaaaaa.jpeg

ckaiyx8d63pd6voi.png

@KatiNails super! Gratulacje! To ktory to dc? Ale jestes hyc do przodu ja bym pewnie czekala do terminu @ no chyba ze bym cos czula co pewnie mialo miejsce u Ciebie: ) a co sie dzialo u Ciebie wczesniej jesli moge wiedziec? @Dagaa11 wlasnie nie pamietam:) chyba starania po stracie? Pisalac ze bedziesz szla do gin i ze masz nadzieje na zielone swiatlo:) i pisalam ze kibicuje;) chyba ale na pewno gdzieś sie natknelysmy na siebie jakos miesiac/2 temu:) @Kasienka3b 30 lat dopiero o pierwsze...
Tak faktycznie, juz pamietam. Pisalam chwile na staraniach po stracie, ale wrocilam tutaj, bo przed ciaza ktora stracilam tez udzielalam sie na staraczkach :)

Dziewczyny jaj mnie gbiecie w podbrzuszu to matko swieta. .

Mam problem. Siostrzenica mojego męża jest uczulona na zelatyne i czekolade co slodkiego moge jej kupić??? No szukam alternatywy zeby dziecku jakiejs radosci dostarczyc. Jej bratu kupilam żelki takie w cukrze a jej??? Niby na polce wiele rzeczy ale nie wiem co bedzie alternatywne jest cos nie żelatynowego i nie czekoladowego co lubia wasze dzieci?????

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Dziewczyny jaj mnie gbiecie w podbrzuszu to matko swieta. .

Mam problem. Siostrzenica mojego męża jest uczulona na zelatyne i czekolade co slodkiego moge jej kupić??? No szukam alternatywy zeby dziecku jakiejs radosci dostarczyc. Jej bratu kupilam żelki takie w cukrze a jej??? Niby na polce wiele rzeczy ale nie wiem co bedzie alternatywne jest cos nie żelatynowego i nie czekoladowego co lubia wasze dzieci?????

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Ale uczulona na kakao czy na białko mleka krowiego??

ckaiyx8d63pd6voi.png

Do góry