reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@KatiNails super! Gratulacje! To ktory to dc? Ale jestes hyc do przodu ja bym pewnie czekala do terminu @ no chyba ze bym cos czula co pewnie mialo miejsce u Ciebie: ) a co sie dzialo u Ciebie wczesniej jesli moge wiedziec? @Dagaa11 wlasnie nie pamietam:) chyba starania po stracie? Pisalac ze bedziesz szla do gin i ze masz nadzieje na zielone swiatlo:) i pisalam ze kibicuje;) chyba ale na pewno gdzieś sie natknelysmy na siebie jakos miesiac/2 temu:) @Kasienka3b 30 lat dopiero o pierwsze...
W tym cyklu owulacja była szybko bo w nocy z 11 na 12 DC :) testy owulacyjne też w te dwa dni pozytywne :) wtedy też przytulanki :) nie doszukiwałam się objawów [emoji14] wprost przeciwnie pierwsze objawy 18dc zingnorowałam. Kłucia w jajnikach to co to za objaw [emoji23] 19 DC byliśmy na urodzinach córki sąsiadki i w pewnym momencie myslalam że okres dostałam takie skurcze :) w domu okazało się że szyjka nisko , wystająca , twarda - pomyślałam że owu była szybciej to i @ przyjdzie szybciej. Trudno.
20dc skurcze, kłucia w jajnikach i co chwilę chodziłam siku. Dalej nie dopuszczałam do siebie myśli o ciąży, myślałam że zapalenie pęcherza dostałam (nigdy wcześniej nie miałam), ale tutaj dziewczyny mnie oświeciły że przy sikaniu by bolało. A nie bolało ;) i tu zaczęło mi coś nie pasować ;)
21 DC z głupa test 6 dni do terminu @.
Byłam pewna że test nawet jeśli się udało to będzie jeszcze negatywny bo przecież za wcześnie. Jakie było moje zdziwienie jak zobaczyłam jasniutenka kreskę [emoji23]
Poleciałam na betę i potwierdziła bardzo wczesna ciążę - wynik 9.27. 48h później 36.74 i dziś po kolejnych 48h - 91.29 czyli rośnie :)
Termin @ wg kalendarzyka na środę, a według aplikacji która skróciła cykl ze względu na wcześniejszą owu (z 28 na 26 dni ) w poniedziałek ;)
Niżej pierwszy test [emoji14] potem już powoli kreseczki były coraz ciemniejsze :)
1513446897-fed8c8b7daf56654-aaaaaa.jpeg

ckaiyx8d63pd6voi.png

@KatiNails super! Gratulacje! To ktory to dc? Ale jestes hyc do przodu ja bym pewnie czekala do terminu @ no chyba ze bym cos czula co pewnie mialo miejsce u Ciebie: ) a co sie dzialo u Ciebie wczesniej jesli moge wiedziec? @Dagaa11 wlasnie nie pamietam:) chyba starania po stracie? Pisalac ze bedziesz szla do gin i ze masz nadzieje na zielone swiatlo:) i pisalam ze kibicuje;) chyba ale na pewno gdzieś sie natknelysmy na siebie jakos miesiac/2 temu:) @Kasienka3b 30 lat dopiero o pierwsze...
Tak faktycznie, juz pamietam. Pisalam chwile na staraniach po stracie, ale wrocilam tutaj, bo przed ciaza ktora stracilam tez udzielalam sie na staraczkach :)

Dziewczyny jaj mnie gbiecie w podbrzuszu to matko swieta. .

Mam problem. Siostrzenica mojego męża jest uczulona na zelatyne i czekolade co slodkiego moge jej kupić??? No szukam alternatywy zeby dziecku jakiejs radosci dostarczyc. Jej bratu kupilam żelki takie w cukrze a jej??? Niby na polce wiele rzeczy ale nie wiem co bedzie alternatywne jest cos nie żelatynowego i nie czekoladowego co lubia wasze dzieci?????

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Dziewczyny jaj mnie gbiecie w podbrzuszu to matko swieta. .

Mam problem. Siostrzenica mojego męża jest uczulona na zelatyne i czekolade co slodkiego moge jej kupić??? No szukam alternatywy zeby dziecku jakiejs radosci dostarczyc. Jej bratu kupilam żelki takie w cukrze a jej??? Niby na polce wiele rzeczy ale nie wiem co bedzie alternatywne jest cos nie żelatynowego i nie czekoladowego co lubia wasze dzieci?????

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Ale uczulona na kakao czy na białko mleka krowiego??

ckaiyx8d63pd6voi.png

Do góry