No Ty chyba żartujesz ! [emoji33][emoji33][emoji33]Nie wiem jeszcze =p 21.12=)?
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No Ty chyba żartujesz ! [emoji33][emoji33][emoji33]Nie wiem jeszcze =p 21.12=)?
Nie wiem jeszcze =p 21.12=)?
Chyba kakao lub jakis sklasnik dodawany do czekolady. Platki na mleku wsuwaAle uczulona na kakao czy na białko mleka krowiego??
Weź nie pierd**! [emoji120]
=*No Ty chyba żartujesz ! [emoji33][emoji33][emoji33]
To może jakieś kruche ciastka ? Maślane ? Biszkopty?Chyba kakao lub jakis sklasnik dodawany do czekolady. Platki na mleku wsuwa
No to ja tym bardziej uważam, że powinnaś jutro rano siknąć...=*
Zdjelam stanik bo mnie ciągnął, podeszlam do starego i mowie, dotknij, zobacz swoja ręką.
Reakcja: " No sa nabrzmiale"
Oj sikne, bo kupilam 3testy w promocji =PNo to ja tym bardziej uważam, że powinnaś jutro rano siknąć...
No wlasnie tak myslalam.. a cukierki jakies landrynkowe??? Zozole np. Dobry pomysl???To może jakieś kruche ciastka ? Maślane ? Biszkopty?
Oj sikne, bo kupilam 3testy w promocji =P
Zwariowalas? Chcesz bysmy zeszli na zawal tak dlugo czekajac...Nie wiem jeszcze =p 21.12=)?