Ja też wierzę w ich skuteczność [emoji23][emoji23]Ja robilam pierwszy raz w tym cyklu i chyba owcnie =D wierzę w ich skuteczność
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
reklama
Kasienka3b
Fanka BB :)
A przypomnij jak dlugo sie staralas o ciaze przed poronieniem?Duphaston ten bralam juz jak sie staralam przed porobieniem. Ma pomoc w ewentualnym zagniezdzeniu.
Ja mam wlasnie te, ktorych zdjecie dodalas
Kasienka3b
Dziewczyny skonczy mi sie okres i lece kupic te testy owu. Moze a noz mi pomoga bo teraz kompletnie niewiem co spodziewac sie w tym cyklu.
Totois30
Hej dziewczyny! Chciałabym do was dołączyc a bedzie to moj trzeci watek wiec oficjalnie jestem uzależniona od BB trafilam tu sledzac @Elodia cos chcialam sobie przypomnieć co napisala i odkrylam wasz watek czy przyjmiecie mnie do siebie? staramy sie od lipca udalo sie od razu ale 12.09 stracilam samoistnie ale 2 dni pozniej i tak musialam miec zabieg ale delikatny. Czy wszystkie jestescie po stracie? Bede was troche podgladywac zanim zaczne sie udzielac jeszcze was nie znam to moj drugi cykl starany 6dc i tez bede stosowac testy z allegro na innym watku calkiem dobre opinie wiec @Dagaa11 mysle ze bledsza oznacza ze juz po moze te z rossmanna czulsze a tak w ogole to chyba juz sie spotkalysmy gdzies na forum widze ze tu sie zadomowilas super ze sie starasza, to pierwszy cykl starany? Buziaki dla wszystkich: )
Hej nie wszystkie są tu po stracie
Bardzo mi przykro z powodu Twojej straty.
Mi testy allegro nigdy nie pokazały prawdziwego pozytywu.
W 3cs używałam testów z Rossmann Domowe Laboratorium, dwa dni testy pozytywne, dwa dni wtedy [emoji179][emoji179][emoji179] i się udało
Jestem w 3t3d i beta prawie 100 już teraz
Bardzo mi przykro z powodu Twojej straty.
Mi testy allegro nigdy nie pokazały prawdziwego pozytywu.
W 3cs używałam testów z Rossmann Domowe Laboratorium, dwa dni testy pozytywne, dwa dni wtedy [emoji179][emoji179][emoji179] i się udało
Jestem w 3t3d i beta prawie 100 już teraz
Kasienka3b
Witaj i sie rozgosc Ja dzis zaczelam 6 cykl staran. Staram sie o 2 dziecko i z 1 udalo sie odrazu. A Ty o 1 dziecko sie starasz? Kle masz lat?Hej dziewczyny! Chciałabym do was dołączyc a bedzie to moj trzeci watek wiec oficjalnie jestem uzależniona od BB trafilam tu sledzac @Elodia cos chcialam sobie przypomnieć co napisala i odkrylam wasz watek czy przyjmiecie mnie do siebie? staramy sie od lipca udalo sie od razu ale 12.09 stracilam samoistnie ale 2 dni pozniej i tak musialam miec zabieg ale delikatny. Czy wszystkie jestescie po stracie? Bede was troche podgladywac zanim zaczne sie udzielac jeszcze was nie znam to moj drugi cykl starany 6dc i tez bede stosowac testy z allegro na innym watku calkiem dobre opinie wiec @Dagaa11 mysle ze bledsza oznacza ze juz po moze te z rossmanna czulsze a tak w ogole to chyba juz sie spotkalysmy gdzies na forum widze ze tu sie zadomowilas super ze sie starasza, to pierwszy cykl starany? Buziaki dla wszystkich: )
Dagaa11
3 cykle, w pierwszym z duphastonem zaszlamA przypomnij jak dlugo sie staralas o ciaze przed poronieniem?
A gdzie sie spotlalysmy na forum? drugi cykl starańHej dziewczyny! Chciałabym do was dołączyc a bedzie to moj trzeci watek wiec oficjalnie jestem uzależniona od BB trafilam tu sledzac @Elodia cos chcialam sobie przypomnieć co napisala i odkrylam wasz watek czy przyjmiecie mnie do siebie? staramy sie od lipca udalo sie od razu ale 12.09 stracilam samoistnie ale 2 dni pozniej i tak musialam miec zabieg ale delikatny. Czy wszystkie jestescie po stracie? Bede was troche podgladywac zanim zaczne sie udzielac jeszcze was nie znam to moj drugi cykl starany 6dc i tez bede stosowac testy z allegro na innym watku calkiem dobre opinie wiec @Dagaa11 mysle ze bledsza oznacza ze juz po moze te z rossmanna czulsze a tak w ogole to chyba juz sie spotkalysmy gdzies na forum widze ze tu sie zadomowilas super ze sie starasza, to pierwszy cykl starany? Buziaki dla wszystkich: )
Totois30
@KatiNails super! Gratulacje! To ktory to dc? Ale jestes hyc do przodu ja bym pewnie czekala do terminu @ no chyba ze bym cos czula co pewnie mialo miejsce u Ciebie: ) a co sie dzialo u Ciebie wczesniej jesli moge wiedziec? @Dagaa11 wlasnie nie pamietam chyba starania po stracie? Pisalac ze bedziesz szla do gin i ze masz nadzieje na zielone swiatlo i pisalam ze kibicuje chyba ale na pewno gdzieś sie natknelysmy na siebie jakos miesiac/2 temu @Kasienka3b 30 lat dopiero o pierwsze...
B
bibiU
Gość
reklama
Kasienka3b
Sliczna