Ja je w Rossmann kupowałamKasienko te sa te z rosmana czy z apteki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja je w Rossmann kupowałamKasienko te sa te z rosmana czy z apteki?
Priv Ci poslalam.Ja ma z apteki w domu inne pudelko jest
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
To kupie je. A jak cenowo to wyglada?Ja je w Rossmann kupowałam
25.99 zł za 7 szt w opakowaniuTo kupie je. A jak cenowo to wyglada?
Nie uznaj mnie za glupia ale nigdy nie robilam testow. Od ktorego dc najlepiej zaczac je robic?25.99 zł za 7 szt w opakowaniu
Ja robilam pierwszy raz w tym cyklu i chyba owcnie =D wierzę w ich skutecznośćNie uznaj mnie za glupia ale nigdy nie robilam testow. Od ktorego dc najlepiej zaczac je robic?
A od ktorego dc zaczelas je robic?Ja robilam pierwszy raz w tym cyklu i chyba owcnie =D wierzę w ich skuteczność
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Od 12tego, owu mialam w 17.A od ktorego dc zaczelas je robic?
Ja robiłam od 9 i dobrze bo 11 i 12 DC testy owu pozytywneNie uznaj mnie za glupia ale nigdy nie robilam testow. Od ktorego dc najlepiej zaczac je robic?
Duphaston ten bralam juz jak sie staralam przed porobieniem. Ma pomoc w ewentualnym zagniezdzeniu.Ale mi chodzi o ten duphaston. Czemu masz go brac?
Szkoda bo mysle by od tego cyklu zaczac stosowac testy owu.