reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Spoko, rozumiem Cię ale jeszcze i nam słoneczko zaświeci [emoji8][emoji8][emoji8]
Cieszę się, ze rozmowa Ok. A co wolisz? Ze starym czy mijać się? :)
Wole mijankę no bo ktoś musi chyba z Laurą w domu byc? Ja sobie nie wypbrazam tygodnia wspolnych popoludniowek gdzie Laura by cale popoludnie po szkole siedziala sama w domu. Zreszta przerabialismy bycie razem na zmianie zanim zamieszkalismy ze soba. Po pewnym czasie to sie idzie zanudzic. No bo co....w. Domu razemw. Pracy razem zero przestrzeni dla samego siebie i ciągle kontrolowanie drugiej osoby bez ani grama zaufania? To nie dla mnie. Wole zdazyc za soba zatesknic czy jak w pracy sie mijamy i jedno przychodzi do pracy daje buziaka drugiemu ktore prace konczy....to jest o wiele lepsze rozwiazanie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Wole mijankę no bo ktoś musi chyba z Laurą w domu byc? Ja sobie nie wypbrazam tygodnia wspolnych popoludniowek gdzie Laura by cale popoludnie po szkole siedziala sama w domu. Zreszta przerabialismy bycie razem na zmianie zanim zamieszkalismy ze soba. Po pewnym czasie to sie idzie zanudzic. No bo co....w. Domu razemw. Pracy razem zero przestrzeni dla samego siebie i ciągle kontrolowanie drugiej osoby bez ani grama zaufania? To nie dla mnie. Wole zdazyc za soba zatesknic czy jak w pracy sie mijamy i jedno przychodzi do pracy daje buziaka drugiemu ktore prace konczy....to jest o wiele lepsze rozwiazanie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

No racja, tez bym wybrała mijanke gdybym musiała :)

Największa maruda na świecie wita się w 22 dc.
Boli mnie gardło, mam pozapychane zatoki, nie chce mi się nic, jestem ciągle zmęczona, jest mi źle i zimno. Boli mnie podbrzusze i jeszcze trochę cycki i w ogóle najchętniej to przespałabym caly miesiąc.
Ale! W końcu dzisiaj będę żarła kebaba :D

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Największa maruda na świecie wita się w 22 dc.
Boli mnie gardło, mam pozapychane zatoki, nie chce mi się nic, jestem ciągle zmęczona, jest mi źle i zimno. Boli mnie podbrzusze i jeszcze trochę cycki i w ogóle najchętniej to przespałabym caly miesiąc.
Ale! W końcu dzisiaj będę żarła kebaba :D

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj o miano największej marudy mogłabym z Tobą konkurować. Często tu marudziłam, dziewczyny pamiętają, ale od niedzieli to już w ogóle. Marudzę non stop. Może jak zajd€ w ciążę za jakiś czas to mi marudzenie przejdzie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Ja po obiadku. Dzis bylismy z mezem na spotkaniu w przedszkolu synka. Wspolne ozdabianie ciasteczek,robienie ozdob na choinke i ogolnie taka integracja miedzy rodzicami-fajnie bylo. A teraz zabieram sie z synkiem za zdobienie choinki w domu(my niestety mamy sztuczna bo mamy malo miejsca). Milego dnia albo i popoludnia:)

reklama
Do góry