B
bibiU
Gość
Ja mam tak samo@O'Hara mam dziwne wrażenie, że bardziej czekam na Twoje dziecko, niż moje
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam tak samo@O'Hara mam dziwne wrażenie, że bardziej czekam na Twoje dziecko, niż moje
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Jesli bedzie ci lepiej=) to tak dokladnie =D serio jestes na tyle fajna babka tu , ze i ja czekam na Twoje szczescieBo pewnie macie mnie dość i se myślicie „niech se zaciąży, to w końcu da nam spokój”
Jesli bedzie ci lepiej=) to tak dokladnie =D serio jestes na tyle fajna babka tu , ze i ja czekam na Twoje szczescie
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Hej dziewczyny ciągle was czytam mimo że nic nie pisze taki wolny słuchacz gratuluję dziewczyna którym się udało trzymam kciuki żeby wszystko było jak najlepiej:* tym którym się nie udało zasile wasze grono. Dziś 31dc około 12dni po owulacji test negatywny. Okres tak naprawdę nie wiem kiedy dostanę, pobolewanie mnie brzuch czuje jakby jakaś infekcja się tworzyła.
Ileż ja już się obchodziłam do lekarza teraz nawet w szpitalu leżałam. Wszystkie hormony ok. Na monitoring pierwszy raz chodziłam w tym cyklu już nie pamiętam ale okolo17dc pęcherzyk 21mm wszystko ładnie za 3 dni jakiś 13mm pęcherzyk płyn jakiś po owulacji niby lekarz stwierdził że była owulacja. Teraz czekam na okres i znow na monitoring. Może nie pękają a zanikają. Kij wie. Zawsze miałam tak powyżej 30dni cykle dostałam duphaston na uregulowanie było ok odstawiłam po 2 msc przyszedl okresTo może do lekarza, co? Zawsze masz nieregularne cykle?
Ileż ja już się obchodziłam do lekarza teraz nawet w szpitalu leżałam. Wszystkie hormony ok. Na monitoring pierwszy raz chodziłam w tym cyklu już nie pamiętam ale okolo17dc pęcherzyk 21mm wszystko ładnie za 3 dni jakiś 13mm pęcherzyk płyn jakiś po owulacji niby lekarz stwierdził że była owulacja. Teraz czekam na okres i znow na monitoring. Może nie pękają a zanikają. Kij wie. Zawsze miałam tak powyżej 30dni cykle dostałam duphaston na uregulowanie było ok odstawiłam po 2 msc przyszedl okres
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze nie. Myślę że to raczej we mnie problem tkwi. Właśnie jestem niecierpliwaNo to cierpliwości a mąż się badauuu?
Jeszcze nie. Myślę że to raczej we mnie problem tkwi. Właśnie jestem niecierpliwa
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom