reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To jak syn mojej sąsiadki [emoji7] ten sam wiek, a mój syn z kolei tylko Jaśka by przytulał, całował i zabawki mu przynosił [emoji7][emoji7]

ckaiyx8d63pd6voi.png
Oooo to fajnie, napewno się ucieszy na wiadomość o bratu lub siostrze ;)

reklama
Oooo to fajnie, napewno się ucieszy na wiadomość o bratu lub siostrze ;)
Jeszcze nie do końca kuma [emoji23] ale tłumaczymy mu że musi uważać na brzuszek bo tam dzidziuś. I jak się go zapytasz kogo mama ma w brzuszku to powie że dziadziusia . Wczoraj mi opowiadałam że dzidziuś w brzuszku u mamy będzie rósł , a jak będzie już duży to z brzuszka wyjdzie i pytałam się czy będzie woził w wózku dziadziusia to powiedział że tak, będzie woził w niebieskim wózku [emoji23] dobrze że mamy jeszcze tyle czasu mu to tłumaczyć [emoji23]

ckaiyx8d63pd6voi.png

Tak sobie myśle, ze se jutro chyba siknę! To by było 11po i 4 do@ myślicie, ze rezultat już będzie wiarygodny? :) znaczy ja i tak wiem, ze będzie biel ale tak żeby podkręcić atmosferę :)

reklama
Do góry