reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To jak syn mojej sąsiadki [emoji7] ten sam wiek, a mój syn z kolei tylko Jaśka by przytulał, całował i zabawki mu przynosił [emoji7][emoji7]

ckaiyx8d63pd6voi.png
Oooo to fajnie, napewno się ucieszy na wiadomość o bratu lub siostrze ;)

reklama
Oooo to fajnie, napewno się ucieszy na wiadomość o bratu lub siostrze ;)
Jeszcze nie do końca kuma [emoji23] ale tłumaczymy mu że musi uważać na brzuszek bo tam dzidziuś. I jak się go zapytasz kogo mama ma w brzuszku to powie że dziadziusia . Wczoraj mi opowiadałam że dzidziuś w brzuszku u mamy będzie rósł , a jak będzie już duży to z brzuszka wyjdzie i pytałam się czy będzie woził w wózku dziadziusia to powiedział że tak, będzie woził w niebieskim wózku [emoji23] dobrze że mamy jeszcze tyle czasu mu to tłumaczyć [emoji23]

ckaiyx8d63pd6voi.png

Tak sobie myśle, ze se jutro chyba siknę! To by było 11po i 4 do@ myślicie, ze rezultat już będzie wiarygodny? :) znaczy ja i tak wiem, ze będzie biel ale tak żeby podkręcić atmosferę :)

reklama
Do góry