reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wirusów teraz od groma. Raz śnieg, raz temperatura po 10 stopni... Ciężko czegoś nie złapać..

ckaiyx8d63pd6voi.png
Dokładnie! Ta pogoda jest straszna:/

reklama
Uwielbiam storczyki ale nie mam miejsca narazie aby je mieć. W nowym domu będę mieć :D Póki co mam w oknie dwie palmy strasznie dużo światła zabierają ale szkoda mi oddać albo wyrzucić, w nowym domu będą mi pięknie salon ozdabiać. :)
Ja też bardzo lubie :) na zdjęciu w fazie kwitnienia, nawet mi się rozmnożyły i miałam zaszczepki :)

Uwielbiam storczyki ale nie mam miejsca narazie aby je mieć. W nowym domu będę mieć :D Póki co mam w oknie dwie palmy strasznie dużo światła zabierają ale szkoda mi oddać albo wyrzucić, w nowym domu będą mi pięknie salon ozdabiać. :)
Ja mam "male" mieszkanie (małe w porównaniu do metrażu domu) i mam kwiatek na kwiatku [emoji23]
Uwielbiam!
A storczyków nie lubię, bo one mnie nie lubią - nie kwitną mi długo to je wywalam no mnie puste badyle wkurzaja, nigdy nie wiem czy im dobrze czy źle i się ich pozbywam [emoji23]
A zazwyczaj w przedszkolu na urodziny czy z jakichś tam okazji rodzice wręczają storczyki, to postoi dopóki nie opadnie, potem mu daje kilka msc i jak nie ruszy to out:p
Podziwiam ludzi co mają storczyki bo dla mnie są to ludzie bardzo cierpliwi a ha do nich nie należę:p
Ja za to kocham zamie-mam z 4, które rosną jak szalone i sprawia mi to ogromna frajdę:)

Wiecie co szlak mnie trafia...
W grupie u mojego syna w przedszkolu jest Staś (syn mojej byłej sąsiadki drzwi obok) i Oskar (syn znajomych których znam jeszcze za czasów sprzed ciąży). Wszystko byłoby fajnie gdyby nie to ze ten Oskar to istny terrorysta. Nie dość że dzieci bije to jeszcze z takim słownictwem że masakra (grupa głównie 3 latkow i kilku 4 latkow). Ten Oskar wiecznie bije tego Stasia... Kurcze o swoje dziecko się nie martwię bo Aleks to radę sobie da... Ale Stasiu to takie grzeczne, ułożone dziecko... I wkurza mnie że mój młody kilka razy przyszedł z takim hasłem czy zachowaniem i jak się pytam kto Cię tak brzydko nauczył odpowiedz pada Oskar... Dziś mi dziecko przychodzi i opowiada że Oskar był niegrzeczny, zabrał auto Stasiowi i bił Stasia... Panie sobie z tym chłopakiem nie dają rady a co będzie później ?
Taka fajna grupa, fajne dzieciaki, Panie a ten chłopak to diabeł.. takich sytuacji jak dziś to mogłabym wiele przytoczyć.. Stasiu początkiem tygodnia przyszedł z całą ręką w siniakach bo go Oskar stempelkami po ręce bił... Lubię dzieci, sama matka jestem więc wiele na prawdę wiele jestem w stanie zrozumiem ale takie coś to mnie szlak trafia...

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
Ja mam "male" mieszkanie (małe w porównaniu do metrażu domu) i mam kwiatek na kwiatku [emoji23]
Uwielbiam!
A storczyków nie lubię, bo one mnie nie lubią - nie kwitną mi długo to je wywalam no mnie puste badyle wkurzaja, nigdy nie wiem czy im dobrze czy źle i się ich pozbywam [emoji23]
A zazwyczaj w przedszkolu na urodziny czy z jakichś tam okazji rodzice wręczają storczyki, to postoi dopóki nie opadnie, potem mu daje kilka msc i jak nie ruszy to out:p
Podziwiam ludzi co mają storczyki bo dla mnie są to ludzie bardzo cierpliwi a ha do nich nie należę:p
Ja za to kocham zamie-mam z 4, które rosną jak szalone i sprawia mi to ogromna frajdę:)
Oj nie wiem czy ja cierpliwa haha chybs dwa dni po owu i chciałabym testować. Aż z nostalgii patrze na test ciążowy w ciąży z synem :) i mi lepiej

Do góry