AgaRS90
Fanka BB :)
Dokładnie! Ta pogoda jest straszna:/Wirusów teraz od groma. Raz śnieg, raz temperatura po 10 stopni... Ciężko czegoś nie złapać..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie! Ta pogoda jest straszna:/Wirusów teraz od groma. Raz śnieg, raz temperatura po 10 stopni... Ciężko czegoś nie złapać..
Uwielbiam storczyki ale nie mam miejsca narazie aby je mieć. W nowym domu będę mieć Póki co mam w oknie dwie palmy strasznie dużo światła zabierają ale szkoda mi oddać albo wyrzucić, w nowym domu będą mi pięknie salon ozdabiać.Jeszcze nie mam choinki wstawie storczyki
Ja też bardzo lubie na zdjęciu w fazie kwitnienia, nawet mi się rozmnożyły i miałam zaszczepkiUwielbiam storczyki ale nie mam miejsca narazie aby je mieć. W nowym domu będę mieć Póki co mam w oknie dwie palmy strasznie dużo światła zabierają ale szkoda mi oddać albo wyrzucić, w nowym domu będą mi pięknie salon ozdabiać.
A o ten, mam jedną tabletkę dziennie brać[/
No to jest konkretny lek. Ale moze miec duzo dzialan niepozadanych...
Ja mam "male" mieszkanie (małe w porównaniu do metrażu domu) i mam kwiatek na kwiatku [emoji23]Uwielbiam storczyki ale nie mam miejsca narazie aby je mieć. W nowym domu będę mieć Póki co mam w oknie dwie palmy strasznie dużo światła zabierają ale szkoda mi oddać albo wyrzucić, w nowym domu będą mi pięknie salon ozdabiać.
Takiego planu bede sie trzymac[emoji23][emoji23][emoji23]No jeszcze będziesz gwiazdą=D
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Oj nie wiem czy ja cierpliwa haha chybs dwa dni po owu i chciałabym testować. Aż z nostalgii patrze na test ciążowy w ciąży z synem i mi lepiejJa mam "male" mieszkanie (małe w porównaniu do metrażu domu) i mam kwiatek na kwiatku [emoji23]
Uwielbiam!
A storczyków nie lubię, bo one mnie nie lubią - nie kwitną mi długo to je wywalam no mnie puste badyle wkurzaja, nigdy nie wiem czy im dobrze czy źle i się ich pozbywam [emoji23]
A zazwyczaj w przedszkolu na urodziny czy z jakichś tam okazji rodzice wręczają storczyki, to postoi dopóki nie opadnie, potem mu daje kilka msc i jak nie ruszy to out
Podziwiam ludzi co mają storczyki bo dla mnie są to ludzie bardzo cierpliwi a ha do nich nie należę
Ja za to kocham zamie-mam z 4, które rosną jak szalone i sprawia mi to ogromna frajdę