reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

[emoji23][emoji23][emoji23]
Pierwszy pozytyw liczy się jako pozytyw - potem już bym ich nie robiła.
Jak już 3 dzień Wam wychodzi i działacie to myślę, że możecie już zrobić przerwę [emoji16]
A żadnej różnicy między nimi nie było ?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
W pierwszym obie krechy takie same a w dwoch pozostalych mocniejsze od kontrolnej..n

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochana gratuluję ciazy [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]

eikt3e3k96x30qte.png
Dziękuję :*

ckaiyx8d63pd6voi.png

Kurde tylko, ze to byl moj ostatni test i nie wiem czy jest sens kupowac nowe...mam te z allegro ale one praktycznie zawsze sa negatywne[emoji13]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Też tak miałam w poprzednim cyklu. Po dwóch pozytywach skończyły mi się testy. :D Więcej już nie dokupiłam.

W pierwszej chwili myślę ok siknela to siknela ale dopiero jak przyblizylam widzę 2 krachu gratulacje:)

Dzisiaj już lepiej widać na wczorajszym i na dzisiejszym.

DSC_02631.JPG

Załączniki

• DSC_02631.JPG
    DSC_02631.JPG
    191,7 KB · Wyświetleń: 509
reklama
Dzisiaj już będzie ładna betka. :) A ile płacisz? U mnie to kosztuje 32 złote z wynikami na drugi dzień. :/
30zl + cito 2 zł i to jakieś 2 h czekam ;) ostatnio chyba 1,5h i były wyniki ale popołudniu mają mniejszy ruch niż rano. Fakt faktem że pierwsze idą badania ze szpitala, potem prywatne cito, prywatne i z przychodni na NFZ bo one nie muszą być tego samego dnia.

ckaiyx8d63pd6voi.png

Do góry