reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mnie chyba się lekkie nudności zaczynają [emoji23] masakra...
Ale kutwa nie dogodzi babie. Budzę się rano nie czuje skurczy brzucha se myślę ! O nie nie ! Coś nie tak nie czuje nawet najmniejszego objawy ciąży :o
Teraz delikatnie czasem mnie podnudzi już też źle [emoji23] bozeeee

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
I ty brutusie przeciwko mnie? Kati sprawdzalas polozenie szyjki????

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Przed testem była dość wysoko ale nie tak wysoko jak przy owu. Tzn ogólnie to było tak : wysoko podczas owu, potem spadła, była nisko, twarda wystająca i se myślę że znów lipa... Potem się podniosła (ale nie aż tak wysoko jak przy owu) i nie była już taka mega twarda. A od testu nie grzebie tam [emoji23]

ckaiyx8d63pd6voi.png

Przed testem była dość wysoko ale nie tak wysoko jak przy owu. Tzn ogólnie to było tak : wysoko podczas owu, potem spadła, była nisko, twarda wystająca i se myślę że znów lipa... Potem się podniosła (ale nie aż tak wysoko jak przy owu) i nie była już taka mega twarda. A od testu nie grzebie tam [emoji23]

ckaiyx8d63pd6voi.png
I prawidlowo. Nie grzeb żeby nic nie rozgrzebać.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Cześć Dziewczynki [emoji4]
Czytam Was od kilku dni i postanowiłam dołączyć. Na początku ogromne gratulacje i najlepsze życzenia dla "Pozytywnych" Testujących [emoji16]. Oczywiście, za pozostałe trzymam mocno kciuki.

A co o mnie... Mam na imię Magda, w tym roku skończyłam 29 lat i staramy się o pierwsze dziecko. Po ponad 9 latach (z małymi przerwami) odstawiłam anty, i jest to nasz pierwszy cykl starań. Z racji sytuacji ciężko mi odróżnić objawy naturalne od tych potencjalnie ciążowych :(. Z moich obserwacji wynika, ze owu była 11 dc, a dziś jest 16 dc. Od 3 dni ciągle idą mi śliny i czuję się tak, jakbym za chwilę miała wymiotować, od czasu do czasu poczuje delikatne kłucie w lewym lub prawym jajniku ale nic poza tym. Wczoraj czytając o sytuacji Kati zrobiło mi się przez chwilę ciepło na serduszku, ale szybko uzmysłowiłam sobie, że moje objawy to chyba zbieg okoliczności albo wyobraźnia płata mi figle

Miłego dnia :-*
Witaj :) Wierzę, że wam się szybko uda tak jak mnie. Też brałam anty prawie 12 lat z dwoma przerwami po 2-3 miesiące i miałam najgorsze myśli, że nam się może nie udać właśnie przez te tabletki a udało się od razu w pierwszym cyklu :) Tak jak Ty miałam problem z odróżnieniem jakichkolwiek objawów, 15 dc tylko lekko pobolewał mnie brzuch a 16 dc już dużo mocniej, więc wywnioskowałam, że to musiała być owu :) Trzymam za Was kciuki :)
Mnie chyba się lekkie nudności zaczynają [emoji23] masakra...
Ale kutwa nie dogodzi babie. Budzę się rano nie czuje skurczy brzucha se myślę ! O nie nie ! Coś nie tak nie czuje nawet najmniejszego objawy ciąży :o
Teraz delikatnie czasem mnie podnudzi już też źle [emoji23] bozeeee

ckaiyx8d63pd6voi.png

Haha no nie dogodzisz :p Ja w dalszym ciągu doszukuje się objawów, gdyby nie usg i mały brzuszek to bym dalej nie wierzyła, że jestem w ciąży :p

Ten błyskawiczny pozytyw Kati nakręcił chyba wszystkich :) Btw: ja więcej objawów ciążowych miałam miesiąc temu. :D Teraz nic. Tylko 2 stałe na @, które wciąż się utrzymują. Jutro termin. Zobaczymy. :)

ckaiyx8d63pd6voi.png
No wlanie u mnie w nocy byla bardzo wysoko. (Mąż mnie zbudzil na male co nieco) i jak poszlam sie ogarnac to se zbadalam bo musial sie chlopak niezle na wysilać żebym skończyła, i z ciekawosci.. to nie moglam jej siegnac jak nigdy.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Dziewczyny,właśnie jestem u dentysty... Okazało się że nie wyrwała mi całego zęba i trochę zostało... Na żywca mi wyrwała resztki i teraz czekam na zdjęcie czy nie mam więcej tego w dziąsle... Jprdl oby już nie było :(

Do góry