reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Zajechali mnie w robocie dziś wieczór, siedzę i odpoczywam i sentymentalnie mi się zrobiło, wiec podzielę się z wami... Elka mały chuligan... [emoji23]
1513197628-b5260159c375182f-aaaaaa.jpeg

Ehhh to były czasy [emoji16]
Zakochałam się :) piękna i te kurwiki w oczach, tu się patrzy a w głowie myśli co by tu wykombinować :D

reklama
Ja w końcu kupiłam choinkę
emoji7.png
jak mi wlazła do mieszkania - pojęcia nie mam
emoji23.png
ale jest tak symetryczna i gęsta że ja pierdziu
emoji7.png

Jutro mamy ginekologa, w końcuwizyta! W piątek jedziemy na
urodziny, weekend mąż w szkole więc
pojechaliśmy już dziś.

Mama sobie kupiła i my - no dwa cuda

Mojej mamy
1513201079-96009fedace3008e-aaaaaa.jpeg

I nasza- jeszcze goła
emoji16.png

1513201134-bae8451c6f4c2687-aaaaaa.jpeg

Muszę dokupić lampki i bombki bo rok temu mieliśmy o połowę mniejszą.
A kolor niestandardowy - złoty, czarny i rudy
emoji23.png

Wy już macie swoje?
emoji173.png

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Piękna choinka, też mam taką na wzór
żywego drzewka :) a nie takie gałęzie jak szczotki do butelek :D jak ubiore wstawie foto ;)

Ja w końcu kupiłam choinkę [emoji7] jak mi wlazła do mieszkania - pojęcia nie mam [emoji23] ale jest tak symetryczna i gęsta że ja pierdziu [emoji7]
Jutro mamy ginekologa, w końcu wizyta! W piątek jedziemy na urodziny, weekend mąż w szkole więc pojechaliśmy już dziś.
Mama sobie kupiła i my - no dwa cuda

Mojej mamy
1513201079-96009fedace3008e-aaaaaa.jpeg

I nasza- jeszcze goła[emoji16]
1513201134-bae8451c6f4c2687-aaaaaa.jpeg

Muszę dokupić lampki i bombki bo rok temu mieliśmy o połowę mniejszą.
A kolor niestandardowy - złoty, czarny i rudy [emoji23]
Wy już macie swoje?[emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

My też już mamy od kliku dni [emoji7] Pochwalę się jak wrócę do domu :)

Cześć Dziewczynki [emoji4]
Czytam Was od kilku dni i postanowiłam dołączyć. Na początku ogromne gratulacje i najlepsze życzenia dla "Pozytywnych" Testujących [emoji16]. Oczywiście, za pozostałe trzymam mocno kciuki.

A co o mnie... Mam na imię Magda, w tym roku skończyłam 29 lat i staramy się o pierwsze dziecko. Po ponad 9 latach (z małymi przerwami) odstawiłam anty, i jest to nasz pierwszy cykl starań. Z racji sytuacji ciężko mi odróżnić objawy naturalne od tych potencjalnie ciążowych :(. Z moich obserwacji wynika, ze owu była 11 dc, a dziś jest 16 dc. Od 3 dni ciągle idą mi śliny i czuję się tak, jakbym za chwilę miała wymiotować, od czasu do czasu poczuje delikatne kłucie w lewym lub prawym jajniku ale nic poza tym. Wczoraj czytając o sytuacji Kati zrobiło mi się przez chwilę ciepło na serduszku, ale szybko uzmysłowiłam sobie, że moje objawy to chyba zbieg okoliczności albo wyobraźnia płata mi figle

Miłego dnia :-*

Czytam Was od kilku dni i postanowiłam dołączyć. Na początku ogromne gratulacje i najlepsze życzenia dla "Pozytywnych" Testujących [emoji16]. Oczywiście, za pozostałe trzymam mocno kciuki.

A co o mnie... Mam na imię Magda, w tym roku skończyłam 29 lat i staramy się o pierwsze dziecko. Po ponad 9 latach (z małymi przerwami) odstawiłam anty, i jest to nasz pierwszy cykl starań. Z racji sytuacji ciężko mi odróżnić objawy naturalne od tych potencjalnie ciążowych :(. Z moich obserwacji wynika, ze owu była 11 dc, a dziś jest 16 dc. Od 3 dni ciągle idą mi śliny i czuję się tak, jakbym za chwilę miała wymiotować, od czasu do czasu poczuje delikatne kłucie w lewym lub prawym jajniku ale nic poza tym. Wczoraj czytając o sytuacji Kati zrobiło mi się przez chwilę ciepło na serduszku, ale szybko uzmysłowiłam sobie, że moje objawy to chyba zbieg okoliczności albo wyobraźnia płata mi figle

Witaj kochana! No mnie to dopiero plata figle! Hahahah ... powodzebia kiedy testujesz???

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Albo efekty odstawienia hormonów albo ciąża :) podobno po anty można szybko zajść w ciążę :) takim dowodem była tu nasza @olaaa7 :) pierwszy cykl starań :)
Ja tak owu miałam najprawdopodobniej w nocy z 11/12dc a 21 DC test okazał się pozytywny , mimo że do @ było 6 dni :)
Dziś do terminu @ 4 dni i pędzę powtórzyć betę :)
Tylko że ja nie brałam anty i to mój 3cs :) sama nie wierzę że tak szybko bo z synem udało się dopiero w 13cs :)
Mega trzymam za Ciebie kciuki i wysyłam pozytywne ciążowe fluidy :*

ckaiyx8d63pd6voi.png

Albo efekty odstawienia hormonów albo ciąża :) podobno po anty można szybko zajść w ciążę :) takim dowodem była tu nasza @olaaa7 :) pierwszy cykl starań :)
Ja tak owu miałam najprawdopodobniej w nocy z 11/12dc a 21 DC test okazał się pozytywny , mimo że do @ było 6 dni :)
Dziś do terminu @ 4 dni i pędzę powtórzyć betę :)
Tylko że ja nie brałam anty i to mój 3cs :) sama nie wierzę że tak szybko bo z synem udało się dopiero w 13cs :)
Mega trzymam za Ciebie kciuki i wysyłam pozytywne ciążowe fluidy :*

ckaiyx8d63pd6voi.png
Dziękuję Kochana [emoji8]

reklama
Do góry