reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Zasnij może Ci przejdzie. A ja stresik przed rozmową zaczynam czuc.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

A właśnie Twoja rozmowa! No to powodzenia! I wiesz... pewność siebie! Mocny uścisk dłoni, bez muskania ;) i w ogóle zajebista jesteś wiec na bank dasz radę! [emoji256][emoji256][emoji256][emoji256]

reklama
I zapadla glucha cisza...jedne sprzątają, inne pieką a jeszcze inne molestuja biednych chłopów[emoji23] Wszystkie szykowne i pracowite[emoji13]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w końcu kupiłam choinkę [emoji7] jak mi wlazła do mieszkania - pojęcia nie mam [emoji23] ale jest tak symetryczna i gęsta że ja pierdziu [emoji7]
Jutro mamy ginekologa, w końcu wizyta! W piątek jedziemy na urodziny, weekend mąż w szkole więc pojechaliśmy już dziś.
Mama sobie kupiła i my - no dwa cuda

Mojej mamy
1513201079-96009fedace3008e-aaaaaa.jpeg

I nasza- jeszcze goła[emoji16]
1513201134-bae8451c6f4c2687-aaaaaa.jpeg

Muszę dokupić lampki i bombki bo rok temu mieliśmy o połowę mniejszą.
A kolor niestandardowy - złoty, czarny i rudy [emoji23]
Wy już macie swoje?[emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

To mnie pociesza bo myślałam że to coś gorszego. Chyba mnie w niedzielę przewiało, i teraz wyszły zatoki i kark mnie boli, ale nie jest sztywny tylko boli jak ruszam głową, nie wzięłam szalika tylko kurtkę zarzucilam i tak szybko wyszłam z domu aby tylko do samochodu, bo przecież to tylko chwila :( no i się doigrałam
To jest najgorsze :/ z ciepłego na dwór i po ptokach:/

A właśnie Twoja rozmowa! No to powodzenia! I wiesz... pewność siebie! Mocny uścisk dłoni, bez muskania ;) i w ogóle zajebista jesteś wiec na bank dasz radę! [emoji256][emoji256][emoji256][emoji256]
Jaka tam zajebista....stracilam dziecko kilka dni twmu więc aż tak zajebista nie jestem. Ale ni chu. Zapieram soe cala grubą dupką i nie zamierzam płakać. Skad tyle sily we mnie to ja pojęcia nie mam. Myślałam,że będę leżeć w łóżku calymi dniami i gapić się w sufit. A tu taki numer. Najbardziej jaram się tą zmianą pracy no i ślubem a w miedzyczasie rozpoczęciem staranek.

Powiecie że jestem dziwna ale mi się strasznie seksu zachcialo boże aż mnie nosi a po zabiegu muszę nieco odczekać :-/ do czasu staranek tak będzie powolutku i na spokojnie ale jak już zaczniemy się starać to mój M będzie biedny ojjjj bardzo biedny.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Jaka tam zajebista....stracilam dziecko kilka dni twmu więc aż tak zajebista nie jestem. Ale ni chu. Zapieram soe cala grubą dupką i nie zamierzam płakać. Skad tyle sily we mnie to ja pojęcia nie mam. Myślałam,że będę leżeć w łóżku calymi dniami i gapić się w sufit. A tu taki numer. Najbardziej jaram się tą zmianą pracy no i ślubem a w miedzyczasie rozpoczęciem staranek.

Powiecie że jestem dziwna ale mi się strasznie seksu zachcialo boże aż mnie nosi a po zabiegu muszę nieco odczekać :-/ do czasu staranek tak będzie powolutku i na spokojnie ale jak już zaczniemy się starać to mój M będzie biedny ojjjj bardzo biedny.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Zajebistość a strata dziecka to dwie różne sprawy! Także nie pindol :)
A o której idziesz na ta rozmowę?

Ja w końcu kupiłam choinkę [emoji7] jak mi wlazła do mieszkania - pojęcia nie mam [emoji23] ale jest tak symetryczna i gęsta że ja pierdziu [emoji7]
Jutro mamy ginekologa, w końcu wizyta! W piątek jedziemy na urodziny, weekend mąż w szkole więc pojechaliśmy już dziś.
Mama sobie kupiła i my - no dwa cuda

Mojej mamy
1513201079-96009fedace3008e-aaaaaa.jpeg

I nasza- jeszcze goła[emoji16]
1513201134-bae8451c6f4c2687-aaaaaa.jpeg

Muszę dokupić lampki i bombki bo rok temu mieliśmy o połowę mniejszą.
A kolor niestandardowy - złoty, czarny i rudy [emoji23]
Wy już macie swoje?[emoji173]

Piękna chuinka :) nie mogę się doczekać aż będzie ubrana [emoji7]

Dawno mnie tu nie było, ale dużo się działo. Jestem załamana. Najpierw choroba mojej mamy - rak płuc. Kilka miesięcy później rak męża- rak tarczycy, a potem ja endometrioza 3 stopnia. Dlatego nie zachodziłam w ciąże. Jestem kilka dni po laparoskopi i za niedługo mam zacząć się znowu starać o dziecko. Mam nadzieję, że się w końcu uda.

Zajebistość a strata dziecka to dwie różne sprawy! Także nie pindol :)
A o której idziesz na ta rozmowę?
Na 15.

A dupa tam. Stracilam dziecko ale ono też bylo zajebiste bo chociaz chwilke u mnie w brzuszku mieszkalo. A teraz czuwa nade mną gdzieś tam w górze.

f2wlk6nllyt56xuu.png

reklama
Dawno mnie tu nie było, ale dużo się działo. Jestem załamana. Najpierw choroba mojej mamy - rak płuc. Kilka miesięcy później rak męża- rak tarczycy, a potem ja endometrioza 3 stopnia. Dlatego nie zachodziłam w ciąże. Jestem kilka dni po laparoskopi i za niedługo mam zacząć się znowu starać o dziecko. Mam nadzieję, że się w końcu uda.

Witaj. Przykro mi z powodu chorób twoich najbliższych. Oby Ci się udało zajść w ciążę jak najszybciej :-* a może będziesz moją parką w staraniach...ja zaczynam starania po stracie miedzy marcem a czerwcem.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Do góry