reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cudna [emoji7] i już z telefonem w grabce, pewnie na forum dzwoniłaś [emoji6]
Tak tak :-) juz od najmlodszych lat uzalezniona od forum zanim internet został rozpowszechniony heheh :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
A w ogóle @Elodia jaka data ślubu! 18.08.2018! [emoji173]️[emoji173]️ specjalnie? :)
Mój ojciec ma dzień wcześniej urodziny. Tak sobie pomyślalam że miałby super prezent na urodziny. Było kilka opcji do wyboru ale ja się na sierpien uparlam bo chcialam w wakacje. A że przez sąd mam przyznane w wakacjw drugą połowę lipca i drugą połowę sierpnia tak że ten....nie wyobrażam sobie wlasnego ślubu bez udzialu mojej córki. Będzie nam obrączki podawała :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Mój ojciec ma dzień wcześniej urodziny. Tak sobie pomyślalam że miałby super prezent na urodziny. Było kilka opcji do wyboru ale ja się na sierpien uparlam bo chcialam w wakacje. A że przez sąd mam przyznane w wakacjw drugą połowę lipca i drugą połowę sierpnia tak że ten....nie wyobrażam sobie wlasnego ślubu bez udzialu mojej córki. Będzie nam obrączki podawała :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Super! A bierzecie cywilny czy konkordatowy? :)

reklama
Do góry