reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Zasnij może Ci przejdzie. A ja stresik przed rozmową zaczynam czuc.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

A właśnie Twoja rozmowa! No to powodzenia! I wiesz... pewność siebie! Mocny uścisk dłoni, bez muskania ;) i w ogóle zajebista jesteś wiec na bank dasz radę! [emoji256][emoji256][emoji256][emoji256]

reklama
I zapadla glucha cisza...jedne sprzątają, inne pieką a jeszcze inne molestuja biednych chłopów[emoji23] Wszystkie szykowne i pracowite[emoji13]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w końcu kupiłam choinkę [emoji7] jak mi wlazła do mieszkania - pojęcia nie mam [emoji23] ale jest tak symetryczna i gęsta że ja pierdziu [emoji7]
Jutro mamy ginekologa, w końcu wizyta! W piątek jedziemy na urodziny, weekend mąż w szkole więc pojechaliśmy już dziś.
Mama sobie kupiła i my - no dwa cuda

Mojej mamy
1513201079-96009fedace3008e-aaaaaa.jpeg

I nasza- jeszcze goła[emoji16]
1513201134-bae8451c6f4c2687-aaaaaa.jpeg

Muszę dokupić lampki i bombki bo rok temu mieliśmy o połowę mniejszą.
A kolor niestandardowy - złoty, czarny i rudy [emoji23]
Wy już macie swoje?[emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

To mnie pociesza bo myślałam że to coś gorszego. Chyba mnie w niedzielę przewiało, i teraz wyszły zatoki i kark mnie boli, ale nie jest sztywny tylko boli jak ruszam głową, nie wzięłam szalika tylko kurtkę zarzucilam i tak szybko wyszłam z domu aby tylko do samochodu, bo przecież to tylko chwila :( no i się doigrałam
To jest najgorsze :/ z ciepłego na dwór i po ptokach:/

A właśnie Twoja rozmowa! No to powodzenia! I wiesz... pewność siebie! Mocny uścisk dłoni, bez muskania ;) i w ogóle zajebista jesteś wiec na bank dasz radę! [emoji256][emoji256][emoji256][emoji256]
Jaka tam zajebista....stracilam dziecko kilka dni twmu więc aż tak zajebista nie jestem. Ale ni chu. Zapieram soe cala grubą dupką i nie zamierzam płakać. Skad tyle sily we mnie to ja pojęcia nie mam. Myślałam,że będę leżeć w łóżku calymi dniami i gapić się w sufit. A tu taki numer. Najbardziej jaram się tą zmianą pracy no i ślubem a w miedzyczasie rozpoczęciem staranek.

Powiecie że jestem dziwna ale mi się strasznie seksu zachcialo boże aż mnie nosi a po zabiegu muszę nieco odczekać :-/ do czasu staranek tak będzie powolutku i na spokojnie ale jak już zaczniemy się starać to mój M będzie biedny ojjjj bardzo biedny.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Jaka tam zajebista....stracilam dziecko kilka dni twmu więc aż tak zajebista nie jestem. Ale ni chu. Zapieram soe cala grubą dupką i nie zamierzam płakać. Skad tyle sily we mnie to ja pojęcia nie mam. Myślałam,że będę leżeć w łóżku calymi dniami i gapić się w sufit. A tu taki numer. Najbardziej jaram się tą zmianą pracy no i ślubem a w miedzyczasie rozpoczęciem staranek.

Powiecie że jestem dziwna ale mi się strasznie seksu zachcialo boże aż mnie nosi a po zabiegu muszę nieco odczekać :-/ do czasu staranek tak będzie powolutku i na spokojnie ale jak już zaczniemy się starać to mój M będzie biedny ojjjj bardzo biedny.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Zajebistość a strata dziecka to dwie różne sprawy! Także nie pindol :)
A o której idziesz na ta rozmowę?

Ja w końcu kupiłam choinkę [emoji7] jak mi wlazła do mieszkania - pojęcia nie mam [emoji23] ale jest tak symetryczna i gęsta że ja pierdziu [emoji7]
Jutro mamy ginekologa, w końcu wizyta! W piątek jedziemy na urodziny, weekend mąż w szkole więc pojechaliśmy już dziś.
Mama sobie kupiła i my - no dwa cuda

Mojej mamy
1513201079-96009fedace3008e-aaaaaa.jpeg

I nasza- jeszcze goła[emoji16]
1513201134-bae8451c6f4c2687-aaaaaa.jpeg

Muszę dokupić lampki i bombki bo rok temu mieliśmy o połowę mniejszą.
A kolor niestandardowy - złoty, czarny i rudy [emoji23]
Wy już macie swoje?[emoji173]

Piękna chuinka :) nie mogę się doczekać aż będzie ubrana [emoji7]

Dawno mnie tu nie było, ale dużo się działo. Jestem załamana. Najpierw choroba mojej mamy - rak płuc. Kilka miesięcy później rak męża- rak tarczycy, a potem ja endometrioza 3 stopnia. Dlatego nie zachodziłam w ciąże. Jestem kilka dni po laparoskopi i za niedługo mam zacząć się znowu starać o dziecko. Mam nadzieję, że się w końcu uda.

Zajebistość a strata dziecka to dwie różne sprawy! Także nie pindol :)
A o której idziesz na ta rozmowę?
Na 15.

A dupa tam. Stracilam dziecko ale ono też bylo zajebiste bo chociaz chwilke u mnie w brzuszku mieszkalo. A teraz czuwa nade mną gdzieś tam w górze.

f2wlk6nllyt56xuu.png

reklama
Dawno mnie tu nie było, ale dużo się działo. Jestem załamana. Najpierw choroba mojej mamy - rak płuc. Kilka miesięcy później rak męża- rak tarczycy, a potem ja endometrioza 3 stopnia. Dlatego nie zachodziłam w ciąże. Jestem kilka dni po laparoskopi i za niedługo mam zacząć się znowu starać o dziecko. Mam nadzieję, że się w końcu uda.

Witaj. Przykro mi z powodu chorób twoich najbliższych. Oby Ci się udało zajść w ciążę jak najszybciej :-* a może będziesz moją parką w staraniach...ja zaczynam starania po stracie miedzy marcem a czerwcem.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Do góry