Trzymam kciuki za piękne pęcherzyki :*Ja jutro monitoring 18 dc zobaczymy c powie ale nie nastawiam się specjalnie
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki za piękne pęcherzyki :*Ja jutro monitoring 18 dc zobaczymy c powie ale nie nastawiam się specjalnie
Trzymam kciuki za owocne [emoji179][emoji179][emoji179][emoji179]Cześć Dziewczyny[emoji8] u mnie 11 dc i test owu pozytywny[emoji13]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
My tak samo. Też te chusteczki kupujemy. Jedno pudelko u nas,drugie u mlodej.....a i tak małpisko moje nam podbiera a swoich nie tykaLubię je [emoji14]
A opakowania to akurat pierwsze lepsze zawsze biorę [emoji23] pudełko w kuchni, pudełko w salonie [emoji23] ale przy 3 latku się przydają pod ręką
Hahaha [emoji23] to u mnie młody chusteczki ma pod ręką a Wola mnie z drugiego pokoju albo kuchni : mama daj chusteczkę !My tak samo. Też te chusteczki kupujemy. Jedno pudelko u nas,drugie u mlodej.....a i tak małpisko moje nam podbiera a swoich nie tyka
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Przerwy w dostawie pradu to byl znak z nieba, że owu nadciaga[emoji13] a jak wiadomo wiatr halny wzmaga popęd seksualny[emoji23][emoji23][emoji23]Trzymam kciuki za owocne [emoji179][emoji179][emoji179][emoji179]
[emoji23][emoji23][emoji23]Przerwy w dostawie pradu to byl znak z nieba, że owu nadciaga[emoji13] a jak wiadomo wiatr halny wzmaga popęd seksualny[emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hormony wracają do normy [emoji14]Tak w ogole to drugi dzień po zabiegu jestem i mam okropna ochotę na seks. Tak jak w ciąży ochota na seks mi calkiem przeszla tak dzisiaj z dwukrotna sila wrocila [emoji15]
Nic tylko czekac az mi sie tam wszystko ładnie zagoi i wezme go w obroty....jakos mu ten post ciazowy musze wynagrodzić. I sobie też. A po @ albo juz po 2 @ staranka zaczynamy.
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
No najwyraźniej tak. Pokorzystamy ile sie da poki znowu w ciazy nie będę. Aby odczekac przepisowy czas ktory pozwoli na rozpoczecie staranek i jaaaaaaaaaaazda.Hormony wracają do normy [emoji14]