reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Podziwiam serio.
Dla mnie jako dla dziecka to zawsze trauma była i teraz zbieram owoce, bardzo mnie igła stresuje.. No nie wyobrażam sobie z dzieckiem iść na krew, chyba mąż będzie musiał chodzić.. choć ż jednej strony jednak dziecko wtedy potrzebuje mamy, ale nie wiem czy będę potrafiła być na tyle silna żeby to dziecko wspierać czy będę tylko je stresować moimi łzami i moim strachem..
No nic zobaczymy jak to będzie [emoji14]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem przekonana, ze jak bedziesz musiala isc z dzieckiem na badanie, to dasz rade. Tak jak piszesz, mamy zniosą wszystko. Ja tez nienawidze badania krwi, jak mam isc to w noc poprzedzającą badanie nie umiem zasnac- no jak dziecko ;) natomiast jak ide z moją to bez problemu trztmam ją na kolanach, pomagam pielęgniarkom przytrzynac jej rączke i moge caly czas bez problemu patrzeć na tą wbitą iglę.

reklama
Ty mi powiedz jak Ty się czujesz w ogóle - mysle o Tobie cały wczorajszy dzień i dzisiaj od rana [emoji14]
Stresik przedslubny jest ?:D

Jeszcze nie [emoji23][emoji23] to tylko cywilny to wiesz [emoji23] będę pewnie siać histerię zaraz przed [emoji23]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem przekonana, ze jak bedziesz musiala isc z dzieckiem na badanie, to dasz rade. Tak jak piszesz, mamy zniosą wszystko. Ja tez nienawidze badania krwi, jak mam isc to w noc poprzedzającą badanie nie umiem zasnac- no jak dziecko ;) natomiast jak ide z moją to bez problemu trztmam ją na kolanach, pomagam pielęgniarkom przytrzynac jej rączke i moge caly czas bez problemu patrzeć na tą wbitą iglę.
Wierzę w te supermoce!
Oby mi też towarzyszyly [emoji14]
Kiedyś byłam z siostrą i siosytrzenica kilkumiesieczna i siostra po szczepieniu mi mała dała żeby iść do apteki do ryczałam bardziej od niej.. [emoji23]
No ale wiadomo - ze swoim też inaczej.
Zobaczymy [emoji14] jak to będzie

Na szczęście w pierwszym :)
We wrześniu się zdecydowaliśmy a w październiku już test pozytywny. Mieliśmy ogromne szczęście ale też duuuuzo stresu bo od pierwszego dnia starań i ciąży byłam chora, jestem po 3 antybiotykach i bardzo mnie to stresuje czy wszystko w porządku

Koleżanka też brała antybiotyk bo nie wiedziała i wszystko ok :) też się denerwowała pytała gina :) to fajnie że
tak szybko się udało bo z każdym miesiacem starań jest coraz większe ciśnienie na ciąże ;)

Trzymam kciuki [emoji7][emoji7][emoji7]

Wtbacz ale nie dziękuję :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Jeszcze nie [emoji23][emoji23] to tylko cywilny to wiesz [emoji23] będę pewnie siać histerię zaraz przed [emoji23]

Haha a tam tylko cywilny !
Ślub to ślub !
Dla mnie też bardzo ważny był kościelny ale są ludzie, którym nie zależy lub nie mogą i to jedyny ich ślub i też równie ważny jak konkordat!
Stresik będzie na pewno :F zobaczysz! Ale i radość [emoji173]
Czekamy na piękne zdjęcia :R
Masz już te sukienkę ? Bo jak ost o ślubie była mowa to jeszcze nie miałaś !

reklama
Haha a tam tylko cywilny !
Ślub to ślub !
Dla mnie też bardzo ważny był kościelny ale są ludzie, którym nie zależy lub nie mogą i to jedyny ich ślub i też równie ważny jak konkordat!
Stresik będzie na pewno :F zobaczysz! Ale i radość [emoji173]
Czekamy na piękne zdjęcia :R
Masz już te sukienkę ? Bo jak ost o ślubie była mowa to jeszcze nie miałaś !

Jest ale czekam na drugą i zobaczę w której lepiej będę wyglądać :D

Do góry