Nie trzeba możesz zrobić ja też o każdej porze dnia :*Kurka zrobila bym ale boje sie ze znowu bedzie dupa. A do bety trzeba byc na czczo?
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie trzeba możesz zrobić ja też o każdej porze dnia :*Kurka zrobila bym ale boje sie ze znowu bedzie dupa. A do bety trzeba byc na czczo?
Ja właśnie jakoś tak na spokojnie. [emoji14]@KatiNails i @Jotka_Szczotka juz Waszych testowan sie nie umiem doczekac
Oby to nie bylo na @Ja właśnie jakoś tak na spokojnie. [emoji14]
Ale powiem Wam że wstałam , trochę się poruszałam i znów skurcze się zaczęły jak na @... Masakra...
Kochana jak zrobisz przynajmniej będziesz miała czarno na białym. Bo jak test może nie wyjść to z krwi nie ma szans żeby nie wyszło już teraz. I albo będziesz się cieszyć albo już spokojnie czekać na @ bez stresu co się dzieje że nie przychodziTo jak uda mi sie to zrobie dzis. Juz sie nerwuje na sama mysl.
Nigdy tyle przed @ mnie nie bolał brzuch. Ale też w tym cyklu miałam wcześniej owu , więc kij wie kiedy @ nadejdzie.Oby to nie bylo na @
Ooo pudelko chusteczek z biedronki mam te same.Zapraszam na kawę i domowe ciasteczka znów korzystam z tego, że młody śpi
Lubię je [emoji14]Ooo pudelko chusteczek z biedronki mam te same.
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d