reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Martwie aie dzisiaj o moja młodą.. martwie sie jej waga. W listopadzie skonczyla 7 lat i wazy tylko 20.5 kg. Jest bardzo drobna. I jest strasznym niejadkiem... czasami w szkole potrafi przez kilka godzin nic nie jeść. Ale jak w domu nad nia siade, to zje tyle ile jej dam. Juteo idziemy na badanie krwi, bo w czwartek ma endokrynologa (choruje od urodzenia na niedoczynnosc tarczycy) i przy okazji zrobie jej morfo. Chociaz niedawno miala bilans 7latka i niby wszytko jest ok... ahhh musialam sie wygadac ;)
Jak radzi sobie z pobieraniem krwi? Ostatnio byłam w laboratorium i taka babka z cora była ok 8, 9 lat. No nie wyobrażam sobie jak ż moim dzieckiem będę na krew chodzić jak sama mam zawał jak widzę igle i ciśnienie mi podskakuje..
Choć ponoć matki dostają w sytuacjach kryzysowych jakichś supermocy- i ma nie chyba będę liczyła [emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie i ja w 24dc =) 7dnido @ =)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

To bardzo szybko miałaś owu w tym
cyklu, fajnie bo szybciej do testowania
:) ja to pewnie dziś owu dopiero ;)
Dobrze że w tym cyklu miałam testy owu te lepsze bo mogłabym przegapić ta owu. A tak dzień przed i w dzień owu były [emoji179][emoji179][emoji179].
Wogole ten cykl dziwny. Owu wcześniej, śluzu było tak dużo jak nigdy że jak przyszło do owu to [emoji179] bez żadnych 'polepszaczy.
Ale coś czuję że i tak kij z tego

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dobrze że w tym cyklu miałam testy owu te lepsze bo mogłabym przegapić ta owu. A tak dzień przed i w dzień owu były [emoji179][emoji179][emoji179].
Wogole ten cykl dziwny. Owu wcześniej, śluzu było tak dużo jak nigdy że jak przyszło do owu to [emoji179] bez żadnych 'polepszaczy.
Ale coś czuję że i tak kij z tego

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Lepiej się miło zaskoczyć niż
rozczarować :D jak nie teraz to w
następnym cyklu ;) trzymam kciuki daj
znać jak zatestujesz :)

Do góry