reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ah no staram sie nie przejmowac tym jakos specjalnie, ale czasem mnie to meczy. :(
My po gastroenterologach jezdzilismy i nic. Taka mojej młodej uroda.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Boli przy sikaniu/sikasz co chwilę?

f2wlk6nllyt56xuu.png

Przy sikaniu nie boli. Chodzę często siku, raz kłuje albo skurcze to prawej , raz po lewej, raz całe podbrzusze. I jak się wysikam to sikać mi się nie chce ale cały czas czuję jakbym coś w pęcherzu miała. Ale tak żeby przy sikaniu bolało to nie

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Przy sikaniu nie boli. Chodzę często siku, raz kłuje albo skurcze to prawej , raz po lewej, raz całe podbrzusze. I jak się wysikam to sikać mi się nie chce ale cały czas czuję jakbym coś w pęcherzu miała. Ale tak żeby przy sikaniu bolało to nie

Mi to ciążą pachnie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Dzieki laski, troche mnie uspokoilyscie, bo ja w jej wieku to pączek byłam, za to pod koniec podstawowki chuda jak patyk.
@KatiNails przy zapaleniu pecherza czujesz.jakbys sie nie mogla do konca wysikac no i boooli mocno podczas oddawania moczu. Mozliwe ze ciaza. Narazie wez tylko urosept, bo jesli jestes w ciazy to furaginy sie nie zaleca bez konsultacji z lekarzem.

Witajcie Dziewczyny :) Czytałam Was już trochę, postanowiłam tez sie zalogować. Czy moge tez sie dołączyć? Staramy sie z mężem ok 1.5 roku o dzidziusia, ale jak na razie bez skutecznie. Miałam wysoką prolaktyne, zbitą obecnie lekami, reszta w normie teraz, poderzenie PCOS, biorę Ovarin juz 3 cykle, unormowalo sie teraz troche cykl, ale dzidzi brak. Czekam teraz na HSG 19.12, wiec cykl na straty, zobaczymy co będzie po.
Pozdrawiam Was serdecznie i ściskam na dobry dzień :)
Witamy!:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki laski, troche mnie uspokoilyscie, bo ja w jej wieku to pączek byłam, za to pod koniec podstawowki chuda jak patyk.
@KatiNails przy zapaleniu pecherza czujesz.jakbys sie nie mogla do konca wysikac no i boooli mocno podczas oddawania moczu. Mozliwe ze ciaza. Narazie wez tylko urosept, bo jesli jestes w ciazy to furaginy sie nie zaleca bez konsultacji z lekarzem.
Oki dzięki to jutro kupię :* a badanie moczu coś wykaże ?
No przy sikaniu nic nic. Ani brzuch, ani cewka moczowa nie szczypie, nie boli. Ale też nigdy mnie tak brzuch nie pobolewal :/
Ale na objawy ciąży też za szybko zdecydowanie

reklama
Do góry