reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To u mnie zero tych objawów

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No to nie pęcherz #D to pewnie cionsza =D albo poprostu doszukujesz się czegos i mózg plata Ci figle =D

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Boże.....moja córka z wielkim zainteresowanie oglądala teraz program o katastrofach lotniczych [emoji33] [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji79] [emoji79] [emoji79] [emoji79]

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

No to nie pęcherz #D to pewnie cionsza =D albo poprostu doszukujesz się czegos i mózg plata Ci figle =D

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
No nie właśnie się nie doszukuje :( właśnie nawet o tym nie myślałam jakoś czy się udało czy nie.
Cały czas jakieś zajęcie. Od trzech dni czułam raz kłucia w jednym boku, raz w drugim. Ale ignorowałam. Wczoraj jakieś tam skurcze,a dziś już cały dzień dokucza :/
Jak nie pęcherz to mam nadzieję że nie zapalenie przydatków czy coś.
Boże jak człowiek się ciąży nie doszukuje to cholera choroby :/
Jutro pójdę na wszelki wypadek zrobić mocz i crp.

Boże.....moja córka z wielkim zainteresowanie oglądala teraz program o katastrofach lotniczych [emoji33] [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji79] [emoji79] [emoji79] [emoji79]

f2wlk6nllyt56xuu.png

Mój D takie rzeczy lubi, ja mam za słabe nerwy [emoji23]

Mój D takie rzeczy lubi, ja mam za słabe nerwy [emoji23]

Też takie rzeczy lubię. Ogladalam a ru patrzę, moje dziecko wyszlo z mycia i siedzi obok mnie i ogląda:-D onato tez lubi takie rzeczy najwyraźniej. Aż szoklam. Tylko sie sputlam czy rozumie to co ogląda to ona na to, że ciekawy program o tym jak samoloty zakończyly swoje życie [emoji15]

f2wlk6nllyt56xuu.png

Też takie rzeczy lubię. Ogladalam a ru patrzę, moje dziecko wyszlo z mycia i siedzi obok mnie i ogląda:-D onato tez lubi takie rzeczy najwyraźniej. Aż szoklam. Tylko sie sputlam czy rozumie to co ogląda to ona na to, że ciekawy program o tym jak samoloty zakończyly swoje życie [emoji15]

f2wlk6nllyt56xuu.png

Tylko żeby w nocy złych snów nie miała :(

Oki dzięki to jutro kupię :* a badanie moczu coś wykaże ?
No przy sikaniu nic nic. Ani brzuch, ani cewka moczowa nie szczypie, nie boli. Ale też nigdy mnie tak brzuch nie pobolewal :/
Ale na objawy ciąży też za szybko zdecydowanie
Miałam kiedyś tak samo parcie na pęcherz ale bez bólu przy sikaniu i ogólnie. Wystarczyło żebym wypiła łyka i zaraz znów mi się chciało. Męczyło mnie to. W pracy nawet zapominałam na jakiś czas poszłam do lekarza zrobić mocz ale ok powiedziała mi że to infekcja intymna żebym udała się do ginekologa dal jakieś leki i przeszło. :)

Tylko żeby w nocy złych snów nie miała :(

Niee...ona nie ma koszmarów. Raczej po takich rzeczach jej się śni coś milego i mi potem to opowiada [emoji79] najwyrazniej mam bardzo specyficzne dziecko. Ona strasznie lubi pod prysznicem śpiewać [emoji33]

f2wlk6nllyt56xuu.png

Niee...ona nie ma koszmarów. Raczej po takich rzeczach jej się śni coś milego i mi potem to opowiada [emoji79] najwyrazniej mam bardzo specyficzne dziecko. Ona strasznie lubi pod prysznicem śpiewać [emoji33]

f2wlk6nllyt56xuu.png

To przynajmniej tyle dobrego :*

reklama
Do góry