reklama
Spark
Fanka BB :)
Super, oby był konkretny i pomógł !Szukałam prywatnie właśnie. Udało mi sie na przyszły poniedziałek zarejestrować. Więc muszę się uzbroić w cierpliwość...
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Spark
Faktycznie odczytanie ich jest czasem trudne. Dla mnie najłatwiejsze plytkowe, bardziej widać różnice w kreskach są troszkę droższe ale moim zdaniem lepszeU nas dziś wielki dzień. Przynajmniej według testów owulacyjnych
No i pod warunkiem że małż zdąży wrócić z pracy...
Lena a wy na jakim etapie jesteście?
Dziewczyny jakie macie doświadczenie z testami owulacyjnymi ja je stosuje chyba drugi raz w życiu i nie do końca chyba im ufam (albo po prostu nie do końca rozumie ich działanie)
p.s.
Trzymam kciuki za pozytywne testy
Spark
Ojej, ciężka sprawa. A lekarz jakoś to wyjaśnił ?Witajcie po przerwie
Cały czas was czytam na bierząco choć weny do pisania nie mam zbyt wiele. U mnie raczej nie wesoło, w ostatnim bezowulacyjnym cyklu udało się zajść w kolejną ciąże, wielka niespodzianka, radość i stres.
Utrogestan 200 2xdziennie i acard,
kwas foliowy 5mg 2xdziennie.
Dziś 6 tydzień 0 dni i byłam ma wizycie jednak radość nie trwała długo. Ciąża jest i owszem, pęcherzyk piękny okrąglutki odpowiadający 6 tygodni i nawet zarodeczek 2,8 mm odpowiadający 5 tyg i 6 dni, ale nie ma pęcherzyka żoltkowego za to w gratisie dostałam krwiak otaczający z jednej drony pęcherzyk.
No i każą czekać zrobić usg za 2 tyg. Nic nie boli plamień brak, nudności straszne... Ktoś by mógł powiedzieć piękna zdrowa ciaza gdyby nie widział usg brak mi siły i łez, juz nawet nie umiem być zła czy smutna bo na co? Na kogo?
Zastanawiam sie tylko jak to malenstwo może rosnąć bez pęcherzyka żoltkowego?
ja cos widzeTest powtorzony tej samej firmy co wczoraj. Czułość 25. Jakiś cień widzę. No nic chyba trzeba kupić bardziej czuly test.Zobacz załącznik 763503
Spark
Który masz dc? Ja dzisiaj 26 i czuje już lekki ból @Dzień dobry dziewczyny! :-)
Witam wszystkie nowe koleżanki
Jak tam testujące?? Cały czas trzymam kciuki &&&
U mnie @ nadal brak, brzuch boli...
Spark
Lux a Ty jak tam?ja cos widze
dzieki, Natan kopie ale cos slabiej bo chyba sie odwrocilLux a Ty jak tam?
Dzisiaj 31 dc, zazwyczaj 29 dni. Tydzień temu zauważyłam kropelkę krwi ze śluzem, myślałam że to początek @ ale nie... Brzuch cały czas boli, podejrzewam że wieczorem albo jutro przyjdzie wredna @ :-(Który masz dc? Ja dzisiaj 26 i czuje już lekki ból @
reklama
bertha
Dzisiaj 31 dc, zazwyczaj 29 dni. Tydzień temu zauważyłam kropelkę krwi ze śluzem, myślałam że to początek @ ale nie... Brzuch cały czas boli, podejrzewam że wieczorem albo jutro przyjdzie wredna @ :-(
A moze tydzień temu to była implantacja?