reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
U nas dziś wielki dzień. Przynajmniej według testów owulacyjnych :-) :)
No i pod warunkiem że małż zdąży wrócić z pracy...:dry:
Lena a wy na jakim etapie jesteście?

Dziewczyny jakie macie doświadczenie z testami owulacyjnymi ja je stosuje chyba drugi raz w życiu i nie do końca chyba im ufam (albo po prostu nie do końca rozumie ich działanie)
p.s.
Trzymam kciuki za pozytywne testy
Faktycznie odczytanie ich jest czasem trudne. Dla mnie najłatwiejsze plytkowe, bardziej widać różnice w kreskach :) są troszkę droższe ale moim zdaniem lepsze :)

Witajcie po przerwie
Cały czas was czytam na bierząco choć weny do pisania nie mam zbyt wiele. U mnie raczej nie wesoło, w ostatnim bezowulacyjnym cyklu udało się zajść w kolejną ciąże, wielka niespodzianka, radość i stres.
Utrogestan 200 2xdziennie i acard,
kwas foliowy 5mg 2xdziennie.
Dziś 6 tydzień 0 dni i byłam ma wizycie jednak radość nie trwała długo. Ciąża jest i owszem, pęcherzyk piękny okrąglutki odpowiadający 6 tygodni i nawet zarodeczek 2,8 mm odpowiadający 5 tyg i 6 dni, ale nie ma pęcherzyka żoltkowego za to w gratisie dostałam krwiak otaczający z jednej drony pęcherzyk.
No i każą czekać zrobić usg za 2 tyg. Nic nie boli plamień brak, nudności straszne... Ktoś by mógł powiedzieć piękna zdrowa ciaza gdyby nie widział usg :( brak mi siły i łez, juz nawet nie umiem być zła czy smutna bo na co? Na kogo?
Zastanawiam sie tylko jak to malenstwo może rosnąć bez pęcherzyka żoltkowego?
Ojej, ciężka sprawa. A lekarz jakoś to wyjaśnił ?

reklama
Do góry