reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja jak bylam w ciazy z synem to mialam zgage okropna po zielonym ogorku. Hahahahhaha a dzis rano nazarlam się ogora i dzis razem z wami cierpie na zgage . Hahahhaha... poszczam sie ze smiechu zaraz... ja pierdziele... wkrece sie przez was zaraz ze od 18godzin jestem w ciazy hahahajjaja

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
A mierzylyscie kiedyś temperaturę czy tylko testy?

reklama
Mnie też bolą, ale w tamtym cyklu też bolały więc u mnie to nic nie świadczy.
Bardziej niż w tamtym cyklu zalewa mnie mleczny śluz. Ale się nie nakręcam [emoji23] u mnie wszystko bardzo możliwe :D licząc 28 dni jak zawsze to termin by wyglądał na 20 grudnia, ale ze owulacja była dwa dni wcześniej to i aplikacja o 2 dni termin @ przesunęła na 18 grudnia. Planuje testować dopiero na spokojnie 18, ale pytanie czy wytrzymam [emoji14]
Na razie skutecznie zajmuje się czymś innym żeby nie myśleć o ewentualnej ciąży albo wznowionych sobie objawach hehe :D

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No to ja mam termin @ na 19tego ale zatestuje dopiero 21 jak @ nie zech cd przyjsc

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

No miałam dokładnie to samo, tylko, że zawsze była to prawa pierś, a reszta się zgadza - w poprzednim cyklu się cyckom popierdzieliło i mnie to nakręciło. Dodatkowo cykl wydłużył się o 2 dni i w tym cyklu już nic nie analizuję, bo straciłam punkt odniesienia.

Ja witam w 19dc - tylko tego jestem pewna. :D
23dc i t ez tylko tego pewna nie wiem kiedy miesiączką przyjdzie owulacja jak była obstawiam na sobotę lub niedzielę

W ogóle jakaś bessa nas dopadła. Żadna jeszcze do sierpniówek nie poszła. Ostatni pozytyw był dawno i niestety nieutrzymany. :( O co kaman?! Listopad nie był dobrym miesiącem na poczęcie? ;)

W ogóle jakaś bessa nas dopadła. Żadna jeszcze do sierpniówek nie poszła. Ostatni pozytyw był dawno i niestety nieutrzymany. :( O co kaman?! Listopad nie był dobrym miesiącem na poczęcie? ;)
Może grudzień dziewczyny będzie tym szczęśliwym miesiącem każdej życzę tego z całego serca! :*

No miałam dokładnie to samo, tylko, że zawsze była to prawa pierś, a reszta się zgadza - w poprzednim cyklu się cyckom popierdzieliło i mnie to nakręciło. Dodatkowo cykl wydłużył się o 2 dni i w tym cyklu już nic nie analizuję, bo straciłam punkt odniesienia.

Ja witam w 19dc - tylko tego jestem pewna. :D
Ja 16 [emoji14] którego testujesz ? Ja 18 grudnia :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry