reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja jak bylam w ciazy z synem to mialam zgage okropna po zielonym ogorku. Hahahahhaha a dzis rano nazarlam się ogora i dzis razem z wami cierpie na zgage . Hahahhaha... poszczam sie ze smiechu zaraz... ja pierdziele... wkrece sie przez was zaraz ze od 18godzin jestem w ciazy hahahajjaja

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
A mierzylyscie kiedyś temperaturę czy tylko testy?

reklama
Mnie też bolą, ale w tamtym cyklu też bolały więc u mnie to nic nie świadczy.
Bardziej niż w tamtym cyklu zalewa mnie mleczny śluz. Ale się nie nakręcam [emoji23] u mnie wszystko bardzo możliwe :D licząc 28 dni jak zawsze to termin by wyglądał na 20 grudnia, ale ze owulacja była dwa dni wcześniej to i aplikacja o 2 dni termin @ przesunęła na 18 grudnia. Planuje testować dopiero na spokojnie 18, ale pytanie czy wytrzymam [emoji14]
Na razie skutecznie zajmuje się czymś innym żeby nie myśleć o ewentualnej ciąży albo wznowionych sobie objawach hehe :D

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No to ja mam termin @ na 19tego ale zatestuje dopiero 21 jak @ nie zech cd przyjsc

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

No miałam dokładnie to samo, tylko, że zawsze była to prawa pierś, a reszta się zgadza - w poprzednim cyklu się cyckom popierdzieliło i mnie to nakręciło. Dodatkowo cykl wydłużył się o 2 dni i w tym cyklu już nic nie analizuję, bo straciłam punkt odniesienia.

Ja witam w 19dc - tylko tego jestem pewna. :D
23dc i t ez tylko tego pewna nie wiem kiedy miesiączką przyjdzie owulacja jak była obstawiam na sobotę lub niedzielę

W ogóle jakaś bessa nas dopadła. Żadna jeszcze do sierpniówek nie poszła. Ostatni pozytyw był dawno i niestety nieutrzymany. :( O co kaman?! Listopad nie był dobrym miesiącem na poczęcie? ;)

W ogóle jakaś bessa nas dopadła. Żadna jeszcze do sierpniówek nie poszła. Ostatni pozytyw był dawno i niestety nieutrzymany. :( O co kaman?! Listopad nie był dobrym miesiącem na poczęcie? ;)
Może grudzień dziewczyny będzie tym szczęśliwym miesiącem każdej życzę tego z całego serca! :*

No miałam dokładnie to samo, tylko, że zawsze była to prawa pierś, a reszta się zgadza - w poprzednim cyklu się cyckom popierdzieliło i mnie to nakręciło. Dodatkowo cykl wydłużył się o 2 dni i w tym cyklu już nic nie analizuję, bo straciłam punkt odniesienia.

Ja witam w 19dc - tylko tego jestem pewna. :D
Ja 16 [emoji14] którego testujesz ? Ja 18 grudnia :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry