U mnie to coś nowego, tak samo jak wieczorem metaliczny posmak w buzi.. to dziwne, wcześniej nie występowało. Dlaczego ja taka niecierpliwa jestem? <olaboga>W tamtym cyklu też miałam zgage haha ale w tym jeszcze nie było zgagi
reklama
paulenka91
Fanka BB :)
Haha ja to też już myslalam że może menopauzę wczesna przechodzę dlatego ta moje jajniki takie leniweTy a ja miałam dziś uderzenia gorąca ale to już pewnie na menopauze
paulenka91
Mnie bolą piersi i sutki i też sobie coś wkręcam heheU mnie to coś nowego, tak samo jak wieczorem metaliczny posmak w buzi.. to dziwne, wcześniej nie występowało. Dlaczego ja taka niecierpliwa jestem? <olaboga>
Będziemy dwie wkręcone HahaMnie bolą piersi i sutki i też sobie coś wkręcam hehe
Mnie też bolą, ale w tamtym cyklu też bolały więc u mnie to nic nie świadczy.Mnie bolą piersi i sutki i też sobie coś wkręcam hehe
Bardziej niż w tamtym cyklu zalewa mnie mleczny śluz. Ale się nie nakręcam [emoji23] u mnie wszystko bardzo możliwe licząc 28 dni jak zawsze to termin by wyglądał na 20 grudnia, ale ze owulacja była dwa dni wcześniej to i aplikacja o 2 dni termin @ przesunęła na 18 grudnia. Planuje testować dopiero na spokojnie 18, ale pytanie czy wytrzymam [emoji14]
Na razie skutecznie zajmuje się czymś innym żeby nie myśleć o ewentualnej ciąży albo wznowionych sobie objawach hehe
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
paulenka91
Najlepiej się czymś zająć i nie wkręcać sobieja w poniedziałek już wracam ze zwolnienia lekarskiego do pracy to może czymś innym się zajmę. U mnie ból piersi nigdy się nie pojawia przed miesiączką.ale to może cykl bez leków itp i dlategoMnie też bolą, ale w tamtym cyklu też bolały więc u mnie to nic nie świadczy.
Bardziej niż w tamtym cyklu zalewa mnie mleczny śluz. Ale się nie nakręcam [emoji23] u mnie wszystko bardzo możliwe licząc 28 dni jak zawsze to termin by wyglądał na 20 grudnia, ale ze owulacja była dwa dni wcześniej to i aplikacja o 2 dni termin @ przesunęła na 18 grudnia. Planuje testować dopiero na spokojnie 18, ale pytanie czy wytrzymam [emoji14]
Na razie skutecznie zajmuje się czymś innym żeby nie myśleć o ewentualnej ciąży albo wznowionych sobie objawach hehe
paulenka91
Dziewczyny czy któraś tak ma że mało co zauwaza śluzu płodnego?
U mnie zawsze była tylko lewa piers. Od tamtego cyklu obie + sutki. A właśnie tym objawem tak się nakręciłam w poprzednim cyklu. Więc teraz niczym się już nie nakręcam [emoji23]Najlepiej się czymś zająć i nie wkręcać sobieja w poniedziałek już wracam ze zwolnienia lekarskiego do pracy to może czymś innym się zajmę. U mnie ból piersi nigdy się nie pojawia przed miesiączką.ale to może cykl bez leków itp i dlatego
Ja tak mam. Jeśli już jest to 1-2 dni. Ale pomaga wiesiołek w kapsułkach, polecam!Dziewczyny czy któraś tak ma że mało co zauwaza śluzu płodnego?
reklama
Może 'nie wychodzić na zewnątrz ' a być w środkuDziewczyny czy któraś tak ma że mało co zauwaza śluzu płodnego?
W tamtym cyklu mnie zalewał , a w tym tygodniu tylko odrobina raz (fakt faktem też mniej w tym cyklu się badam, nie grzebie tak i nie sprawdzam co chwilę [emoji23]), ale test owu dwa dni mocny pozytyw, poza tym czułam owulację. Także już sama ze swojego doświadczenia wiem że nigdy nic nie wiadomo [emoji23]