reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A ja widziałam w necie taki termometr specjalny, ze łączy się prze app z telefonem i robi sam wykresy i takie tam i oczywiście się napaliłam ale kuzwa na całe szczęście zdrowy rozsądek we mnie przemówił i nie kupiłam, bo skoro mam regularnie ovu to po co wydawać kasę? [emoji16][emoji123]
Przydał by mi się taki

reklama
Kurde teściowa pokłóciła się że swoją pierwszą synową [emoji23] to teraz dzwoni do mnie żebym przyjechała jej pomóc [emoji14] bo na nowym mieszkaniu ma elektryczny piekarnik w zabudowęlie i nie wie jak go uruchomić [emoji23]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

.
Tak po owu temp rośnie. Jak chcesz są aplikacje na telefon, ściągnij sobie. Ja mam dwie Ovuview i Flo. Flo mam 1 cykl a
Ovuview czwarty. Ovuview samo Ci analizuje temp i wyznacza kiedy byla owu a flo nie wiem bo dopiero pierwszy cykl uzywam a skoku temp jeszcze nie mialam
Może bym spróbowała mierzyć. Zaraz popatrzę na to :) nigdy nie mierzyłam a dziś i wczoraj z ciekawości spojrzałam i 37stopni

Na początku ciąży mogą być objawy jak na @ ;) nie ma się co na zapas stresować ani w jedną ani w drugą stronę :)

Wiem, wiem... ale tak miesiąc w miesiąc sobie powtarzam, a koniec końców i tak przyłazi wiadomo co.. :/ więc już fiś mi się włącza i niepotrzebne nakręcanie .. :>

Ja się tak boję zatestować.. chciałabym jutro - 28 dc 11 dpo (albo 13, nie jestem do końca pewna). Nie chce się znów rozczarować ;(
Znam to. Mam tak za każdym razem. Kiedyś mi się @ spóźniła kilka dni, zrobiłam test i dupa. Na drugi dzień @ była. Tak samo jak w tamtym cyklu. Pokladalam w nim, w sumie, nadzieję. @ spóźniona 1 dzień przyszła, a jak!
Trzymam za Ciebie kciuki, żeby się udało :)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem, wiem... ale tak miesiąc w miesiąc sobie powtarzam, a koniec końców i tak przyłazi wiadomo co.. :/ więc już fiś mi się włącza i niepotrzebne nakręcanie .. :>
Miałam tak 12 CS z synem. Teraz 3 CS i już odpuściłam bo już się nakręcałam i stresowałam jak przy staraniach o syna...
I póki co wychodzi ale to dopiero 4dpo

Dziś los się do mnie uśmiechnął testem owulacyjnym więc fikalismy koziołki z mężem, dobrze że mamy urlopy i mogę go złapać w każdej chwili prawieżyczę miłego dnia i dużo seksu

Znam to. Mam tak za każdym razem. Kiedyś mi się @ spóźniła kilka dni, zrobiłam test i dupa. Na drugi dzień @ była. Tak samo jak w tamtym cyklu. Pokladalam w nim, w sumie, nadzieję. @ spóźniona 1 dzień przyszła, a jak!
Trzymam za Ciebie kciuki, żeby się udało :)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję za kciuki <3 Ja mam to dziwne szczęście, ze jak zrobię test w dzien spodziewanej to po kilku godzinach przywlecze się @. Wiec boje się wywołać wilka z lasu. A raczej wilczyce :D to może jutro jeszcze dam spokój i zobaczę z sobotę.

reklama
Do góry