Cały miesiąc się bierze ?Ja tak mam. Jeśli już jest to 1-2 dni. Ale pomaga wiesiołek w kapsułkach, polecam!![]()
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cały miesiąc się bierze ?Ja tak mam. Jeśli już jest to 1-2 dni. Ale pomaga wiesiołek w kapsułkach, polecam!![]()
Mam wiesiołek od następnego cyklu spróbujeJa tak mam. Jeśli już jest to 1-2 dni. Ale pomaga wiesiołek w kapsułkach, polecam!![]()
Ja biorę codziennie 4 kapsułki, chociaż czytałam żeby brać po 6 do momentu owulacji. Ale to pewnie jak na wszystko - różne teorieCały miesiąc się bierze ?
Ktoś mi kiedyś mówił że do owulacji tylko bo wywołuje małe skurczeCały miesiąc się bierze ?
Biore od kolejnego skoro ma pomóc!Ja biorę codziennie 4 kapsułki, chociaż czytałam żeby brać po 6 do momentu owulacji. Ale to pewnie jak na wszystko - różne teorie![]()
U mnie zawsze była tylko lewa piers. Od tamtego cyklu obie + sutki. A właśnie tym objawem tak się nakręciłam w poprzednim cyklu. Więc teraz niczym się już nie nakręcam [emoji23]
Hahahhahaha =D moze nie dotrze do mnie =DUważaj na wirusa zielonej kupy! [emoji6]
Tak napewno.. =) nie uwierze jak nie zobacze =) ale kuje mnie jakos tak mocniejTo miało być do tych boli podbrzusza![]()
Hahahhaha =D no to ladnie !Ty a ja miałam dziś uderzenia gorąca ale to już pewnie na menopauze![]()
Ja jak bylam w ciazy z synem to mialam zgage okropna po zielonym ogorku. Hahahahhaha a dzis rano nazarlam się ogora i dzis razem z wami cierpie na zgage . Hahahhaha... poszczam sie ze smiechu zaraz... ja pierdziele... wkrece sie przez was zaraz ze od 18godzin jestem w ciazy hahahajjajaW tamtym cyklu też miałam zgage haha ale w tym jeszcze nie było zgagi![]()