reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej dziewczynki mam pytanie odnośnie owulacji. W 17 dc lekarz stwierdzil ze mam pecherzyk 21mm ale za 4 dni okazało sie ze ma jakby 13mm ale w zatoce douglasa znajduje sie plyn to tak jakby owulacja sie odbyla czy ktos kiedys tak miał?

reklama
Laski, dostałam wyniki cytologii, i wyszły zamiany zapalne, badanie robione miesiąc temu i nie miałam żadnych objawów na zapalenie :o dopiero teraz w ostatnich dniach, to możliwe że ja ciągle mam stan zapalny tylko nie mam objawów ?? I przez to nie mogę zajść w ciążę, bo wiem że jak Jest stan zapalny to środowisko nie jest przyjazne plemnikom wtedy? Zapisze się zaraz do gina kazał mi przyjść za trzy miesiące ale jak to tu leży problem to na darmo tracę czas z staraniami

Pędź do lekarza i już :)

A Ty czujesz jajniki lub podbrzusze na owu?
Dzisiac mnie jakby skurczz lapal w podbrzusza tak to nic nie czulam...

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

No cześć
U mnie źle, stało się jak przypuszczalam , zaczęłam rano mocno krwawić :( więc już po mojej ciąży równy 5 tydzień :(
Jestem załamana i ryczę co chwilę, wszystko bez sensu!
Nagrałam się lekarzowi że zaczęłam ronić i jest po ptakach ale że i tak chcę tą wizytę 18.12 bo chce pogadać czy on coś zrobi czy nie bo w ostatnich 6 miesiącach 2 biochemiczne i teraz poronienie samoistne, czekam aż oddzwoni.
Przykro mi :(
Pędź do lekarza i już :)
Pójdę pójdę dodzwonić się nie mogę do nich, mogłam odrazu się zapisać jak wyniki odebrałam. A u nich ciężko się dodzwonić. A i zapisac się i tak muszę na jakiś dzień dopiero po @ bo może jakieś badanie będzie jeszcze robił czy coś. A dziś dopiero 1dc

No cześć
U mnie źle, stało się jak przypuszczalam , zaczęłam rano mocno krwawić :( więc już po mojej ciąży równy 5 tydzień :(
Nagrałam się lekarzowi że zaczęłam ronić i jest po ptakach ale że i tak chcę tą wizytę 18.12 bo chce pogadać czy on coś zrobi czy nie bo w ostatnich 6 miesiącach 2 biochemiczne i teraz poronienie samoistne, czekam aż oddzwoni.

Monia, bidulko! Strasznie mi przykro [emoji22][emoji22][emoji22]
No koniecznie musisz zagłębić temat ale nie będę Ci tu już truła. Przytulilabym Cię ☹️

@Jotka_Szczotka teraz zaczelas robic testy owu. Powiedz mi jak nie robilas to myslalas ze wczesniej masz owu czy zgadza sie z tym co testy wykazuja?
Bo czasami czujemy owu i myslimy ze to to a potem na testach wychodzi ze wcale nie ma i tak sie wlasnie zastanawiam.
U mnie się pokrywa co miesiąc ;)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No cześć
Kurcze tak mi przykro :(

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już po monitoringu niestety nie ma pęcherzyka dominującego mam jeszcze brać leki i zobaczymy za tydzień co się będzie działo

reklama
Do góry