reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No cześć
U mnie źle, stało się jak przypuszczalam , zaczęłam rano mocno krwawić :( więc już po mojej ciąży równy 5 tydzień :(
Jestem załamana i ryczę co chwilę, wszystko bez sensu!
Nagrałam się lekarzowi że zaczęłam ronić i jest po ptakach ale że i tak chcę tą wizytę 18.12 bo chce pogadać czy on coś zrobi czy nie bo w ostatnich 6 miesiącach 2 biochemiczne i teraz poronienie samoistne, czekam aż oddzwoni.
Przykro mi:( Nie popusc i idz na wizyte bo musza wykryc czemu zachodzisz a nie umisz donosic.

reklama
No cześć
U mnie źle, stało się jak przypuszczalam , zaczęłam rano mocno krwawić :( więc już po mojej ciąży równy 5 tydzień :(
Jestem załamana i ryczę co chwilę, wszystko bez sensu!
Nagrałam się lekarzowi że zaczęłam ronić i jest po ptakach ale że i tak chcę tą wizytę 18.12 bo chce pogadać czy on coś zrobi czy nie bo w ostatnich 6 miesiącach 2 biochemiczne i teraz poronienie samoistne, czekam aż oddzwoni.
Boże, bardzo Ci współczuję i przykro mi :-/ trzymaj się jakoś... :-(

Zapisałam się dopiero na 21.12 był wolny termin... Jeśli faktycznie problem tkwi tu to i następny cykl będzie stracony... Bo owulacja mniej więcej 22.12 więc nie wyleczę w jeden dzień tego. Zresztą nie wiedomo co on powie .. może wyślę mnie na dodatkowe badania a to się będzie ciągnąć.... I ciągnąć... Postanowienie na 2018 zajść w ciążę :D bo w tym roku i tak mi się nie uda, ale jak już będę wiedzieć co mi dolega i rozpocznę leczenie to już może w końcu się doczekam upragnionej ciąży. Z jednej strony się cieszę że coś mi wykryto tzn bo to wyleczę i może się uda zajść w ciążę, a jakby nic nie wykryto to byłby problem dlaczego nie wychodzi??? No i skoro ja mam ten stan to może m ma również? Muszę z nim pogadać... Tą maść co kupiłam mogą stosować również mężczyźni może powinien i on stosować bo jak ja wyleczę to i on mnie zaraz zarazi i tak w koło o_O w sumie on też mi nic nie narzekał na ten temat ale i u mnie widocznie też bezobjawowo to się rozwija
A co to za zapalenie jeśli mozna wiedzieć ?
Tez musze powtórzyć cytologię . Ostatnia rok temu robiłam.

Najpierw dowiedz sie skad ten stan zapalny bo mozesz miec jakas nadzerke albo coś co ja wywoluje. Może to jakas choroba.. lekaz wtedy powie i zaleci tez leki dla partnera.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Ja po porodzie troche sprawy kobiece zaniedbalam no i w zeszlym roku cytologia mi wyszla 3b wiec faktycznie niech @k_e w te pędy się umawia. Kto wie czy gdybym przez te 9 lat po porodzie regularnie robila cytologiw to czy bym takiego lagodnego stanu zapalnego czy lekkiej nadżerki tylko nie miala. Mam za swoje i teraz bedac w ciazy tym bardziej uwazam na siebie. Juz tego bledu z zaniedbaniem nigdy nie popelnie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
16 listopad pierwszy dc.
27,29,30 listopada przytulanki
30 listopad pęcherzyk 19mm więc chwila przed owulacja.
Mam nadzieje ze się udało.
To dopiero nasz drugi cykl, ale ja jestem nakrecona jak głupia. W zeszłym miesiącu test robiłam 5 razy...
Pisze tu pierwszy raz, więc jestem jeszcze trochę zielona, ale muszę mieć kogoś z kim pogadam, bo wszyscy znajomi już nie mogą mnie słuchać... Mogłabym o ciazach, dzieciach, jajeczkach i owulacji gadać non stop..

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry