B
bibiU
Gość
A ile jesteś po owu?Witam rano @ brak kreski tez czekamy dalej na pewno się zjawi @
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ile jesteś po owu?Witam rano @ brak kreski tez czekamy dalej na pewno się zjawi @
A ile jesteś po owu?
Oj nie lubie tego...Ale oby ten cykl byl lepszy i bardzo owocny:*Witajcie 1dc, taki prezent o 4rano dostałam na mikołajki dobra nie załamujmy siebie, nowy cykl nowe szanse... Lepsze to niż ta niepewność czy ciąża czy nie itd. brzuch tylko trochę boli. Jadę zaraz poprawić sobie humor na zakupach. Następna owulacja wypada mniej więcej 22.12 w urodziny m Pracowity okres przedświąteczny się szykuje Jeszcze dwa cykle, i jak się nie uda to zgłoszę się do lekarza tak jak mi kazał, zobaczymy wtedy co mi powie... No i m wyślę na to badanie nasienia. Miłego dnia laski
A ktory dzien cyklu masz?Witam rano @ brak kreski tez czekamy dalej na pewno się zjawi @
Też się zastawnawiam nad tym ale myśle, że jak psychika kobiety tak działa, że przed@ czujemy objawy ciąży to i z owu może tak być bo owu też wyczekujemy to tak moim zdaniem@Jotka_Szczotka teraz zaczelas robic testy owu. Powiedz mi jak nie robilas to myslalas ze wczesniej masz owu czy zgadza sie z tym co testy wykazuja?
Bo czasami czujemy owu i myslimy ze to to a potem na testach wychodzi ze wcale nie ma i tak sie wlasnie zastanawiam.
No ja tez mysle ze wiem kiedy mam owu ale kurka czy mnie cialo nie mysli to niewiem. Kiedys pisala chyba @AgaRS90 ze tez myslala ze ma owu w danym czasie a testy wykazaly ze owu byla pozniej. Teraz mysle ze jak sie nie uda to tez chyba kupie testy owu by sprawdzic czy to co czuje to owu czy cialo mi psota figleTeż się zastawnawiam nad tym ale myśle, że jak psychika kobiety tak działa, że przed@ czujemy objawy ciąży to i z owu może tak być bo owu też wyczekujemy to tak moim zdaniem