reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja jadę właśnie na monitoring pełna obaw i nadziejji
Trzymam kciuki!!!

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
@Jotka_Szczotka teraz zaczelas robic testy owu. Powiedz mi jak nie robilas to myslalas ze wczesniej masz owu czy zgadza sie z tym co testy wykazuja?
Bo czasami czujemy owu i myslimy ze to to a potem na testach wychodzi ze wcale nie ma i tak sie wlasnie zastanawiam.
No wg testow wczoraj wyszedl mi prawie pozytyw, dzis zrobie jak bedzie pozytyw to powinna byc w nocy? Jutro ??? A wg kalendarzyka powinna byc wczoraj.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Dzień dobry kobity!
Nie mam za dużo do powiedzenia... poszła bym spać, spałam 3h [emoji26] już się nie mogę doczekać aż będzie wieczór [emoji20]

Laski, dostałam wyniki cytologii, i wyszły zamiany zapalne, badanie robione miesiąc temu i nie miałam żadnych objawów na zapalenie :o dopiero teraz w ostatnich dniach, to możliwe że ja ciągle mam stan zapalny tylko nie mam objawów ?? I przez to nie mogę zajść w ciążę, bo wiem że jak Jest stan zapalny to środowisko nie jest przyjazne plemnikom wtedy? Zapisze się zaraz do gina kazał mi przyjść za trzy miesiące ale jak to tu leży problem to na darmo tracę czas z staraniami

Załączniki

• Screenshot_2017-12-06-10-16-14.png
    Screenshot_2017-12-06-10-16-14.png
    130,1 KB · Wyświetleń: 61
reklama
No cześć
U mnie źle, stało się jak przypuszczalam , zaczęłam rano mocno krwawić :( więc już po mojej ciąży równy 5 tydzień :(
Jestem załamana i ryczę co chwilę, wszystko bez sensu!
Nagrałam się lekarzowi że zaczęłam ronić i jest po ptakach ale że i tak chcę tą wizytę 18.12 bo chce pogadać czy on coś zrobi czy nie bo w ostatnich 6 miesiącach 2 biochemiczne i teraz poronienie samoistne, czekam aż oddzwoni.

Do góry