Jotka_
Fanka BB :)
Trzymam kciuki!!!Ja jadę właśnie na monitoring pełna obaw i nadziejji
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki!!!Ja jadę właśnie na monitoring pełna obaw i nadziejji
No wg testow wczoraj wyszedl mi prawie pozytyw, dzis zrobie jak bedzie pozytyw to powinna byc w nocy? Jutro ??? A wg kalendarzyka powinna byc wczoraj.@Jotka_Szczotka teraz zaczelas robic testy owu. Powiedz mi jak nie robilas to myslalas ze wczesniej masz owu czy zgadza sie z tym co testy wykazuja?
Bo czasami czujemy owu i myslimy ze to to a potem na testach wychodzi ze wcale nie ma i tak sie wlasnie zastanawiam.
Czemu tak krotko????Dzień dobry kobity!
Nie mam za dużo do powiedzenia... poszła bym spać, spałam 3h [emoji26] już się nie mogę doczekać aż będzie wieczór [emoji20]
A Ty czujesz jajniki lub podbrzusze na owu?No wg testow wczoraj wyszedl mi prawie pozytyw, dzis zrobie jak bedzie pozytyw to powinna byc w nocy? Jutro ??? A wg kalendarzyka powinna byc wczoraj.
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Ja w okolicach owu czulam mocny bol jajnikow, le tylko podczas przytulanekA Ty czujesz jajniki lub podbrzusze na owu?