reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie daja tu lekow na podtrzymanie itp zreszta tak naprawde ja przestalam wierzyc ,ze te wszystkie leki typu luteina cos dzialaja, mnostwo dziewczyn tu na forum mimo brania i wogole obstawione lekami poranialy tylko moze chwile im to przedluzylo, moim zdaniem jak jest zdrowe i dobrze zagniezdzone to samo sie obroni, tak przynajmniej na chlopski rozum to sobie tlumacze i oni tu tak mowia.
A badalas się pod kątem zespołu antyfosfolipidowego?nie znam twoich historii ale jeżeli jesteś pewna że byłaś w ciąży i poronilas to może warto się przebadać?

reklama
Hej @Dagaa11, @monia36 zobaczyła dwie kreseczki, ale teraz już kilka dni z rzędu blednie kreseczka, więc duży stres, co to będzie.

@k_e jutro albo || albo @, także czekamy.

@Sonia30 ma jutro wizytę na monitoring cyklu.

@Jotka_Szczotka ma owu, ale mąż chory.

No, ogólnie jakichś radości nie ma, ale jak zwykle humory nam tu dopisują [emoji16].

No i czekamy...

@Beenka ty dobra duszo! Uwielbiam Cię [emoji16][emoji8]

Co prawda nie mieszkam w kamienicy, ani w bloku, ale jak to przeczytałam to tak mi się na sercu ciepło zrobiło, bo to taka historia o nas, mam nadzieję, że wkrótce się spełni.

1512526161-b3067226ec01e954-aaaaaa.jpeg

1512526204-a3ab5cb9abb3d21a-aaaaaa.jpeg

Ale się uśmiałam....

...marzenia mają wielką moc...

Witajcie :) 1dc, taki prezent o 4rano dostałam na mikołajki :p dobra nie załamujmy siebie, nowy cykl nowe szanse... Lepsze to niż ta niepewność czy ciąża czy nie itd. brzuch tylko trochę boli. Jadę zaraz poprawić sobie humor na zakupach. Następna owulacja wypada mniej więcej 22.12 w urodziny m :p Pracowity okres przedświąteczny się szykuje :D Jeszcze dwa cykle, i jak się nie uda to zgłoszę się do lekarza tak jak mi kazał, zobaczymy wtedy co mi powie... No i m wyślę na to badanie nasienia. Miłego dnia laski ;)

Witajcie :) 1dc, taki prezent o 4rano dostałam na mikołajki :p dobra nie załamujmy siebie, nowy cykl nowe szanse... Lepsze to niż ta niepewność czy ciąża czy nie itd. brzuch tylko trochę boli. Jadę zaraz poprawić sobie humor na zakupach. Następna owulacja wypada mniej więcej 22.12 w urodziny m :p Pracowity okres przedświąteczny się szykuje :D Jeszcze dwa cykle, i jak się nie uda to zgłoszę się do lekarza tak jak mi kazał, zobaczymy wtedy co mi powie... No i m wyślę na to badanie nasienia. Miłego dnia laski ;)
Tule ;) przykro mi, wredna ciotka przyjechała nieproszona :(

reklama
Do góry