reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Nie moze tylko na pewno psychika odgrywa tu najważniejsza role . Gdybyśmy bardzo nie planowały nie liczyły itd to juz wszystkie bysmy były w ciąży .
6lat próbowałam w taki sposób i jak widać mi się nie udało. A naprawdę wcale nic nie wyliczałam nawet nie wiedziałam kiedy mam owulację itd

Ale jak gęstnieć w mleczko?
W sensie sie rozciagac?

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

A badalas wszystkie hormony?
Lekarz dał mi Ovarin na prawidłową gospodarkę hormonalną mam brać trzy miesiące, jak się nie uda to mam przyjść,pewnie wtedy mnie wyśle na szczegółowe badania. Biorę już drugie opakowanie tego Ovarinu i żadnych zmian nie zauważyłam póki co

reklama
Lekarz dał mi Ovarin na prawidłową gospodarkę hormonalną mam brać trzy miesiące, jak się nie uda to mam przyjść,pewnie wtedy mnie wyśle na szczegółowe badania. Biorę już drugie opakowanie tego Ovarinu i żadnych zmian nie zauważyłam póki co
Ja biore Ovarin od wrzesnia i tez roznicy nie widze. Tym bardziej ze to suplement diety.

Do góry