k_e
Fanka BB :)
Ja nigdy nie mam przed @ kompletna Sahara. Wczoraj miałam ciężko powiedzieć jaki, taki dziwny.. a dziś już brakDziewczyny jaki macie sluz przed @?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nigdy nie mam przed @ kompletna Sahara. Wczoraj miałam ciężko powiedzieć jaki, taki dziwny.. a dziś już brakDziewczyny jaki macie sluz przed @?
6lat próbowałam w taki sposób i jak widać mi się nie udało. A naprawdę wcale nic nie wyliczałam nawet nie wiedziałam kiedy mam owulację itdNie moze tylko na pewno psychika odgrywa tu najważniejsza role . Gdybyśmy bardzo nie planowały nie liczyły itd to juz wszystkie bysmy były w ciąży .
A badalas wszystkie hormony?6lat próbowałam w taki sposób i jak widać mi się nie udało. A naprawdę wcale nic nie wyliczałam nawet nie wiedziałam kiedy mam owulację itd
No właśnie nieA badalas wszystkie hormony?
W sensie sie rozciagac?Ale jak gęstnieć w mleczko?
Lekarz dał mi Ovarin na prawidłową gospodarkę hormonalną mam brać trzy miesiące, jak się nie uda to mam przyjść,pewnie wtedy mnie wyśle na szczegółowe badania. Biorę już drugie opakowanie tego Ovarinu i żadnych zmian nie zauważyłam póki coA badalas wszystkie hormony?
Tai też myślałam tyle ze przy moich cyklach owu powinnam mieć dopiero 9 grudnia. Może znów się coś przestawiaćCzasami mogły być to plamienia okołoowulacyjne
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
W sensie sie rozciagac?
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
To zrob bo tyle lat sie staracie to moze vos z hormonami nie tak.No właśnie nie
Ja biore Ovarin od wrzesnia i tez roznicy nie widze. Tym bardziej ze to suplement diety.Lekarz dał mi Ovarin na prawidłową gospodarkę hormonalną mam brać trzy miesiące, jak się nie uda to mam przyjść,pewnie wtedy mnie wyśle na szczegółowe badania. Biorę już drugie opakowanie tego Ovarinu i żadnych zmian nie zauważyłam póki co