reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wkurzające to raz mnie lewy jajnik kłuje a raz całe podbrzusze boli jak na @. Nie wiem co o tym myśleć,nie lubię takiej niepewności, od wczoraj co chwila latam to toalety, i podczas korzystania z niej podbrzusze mnie boli, tak jak miałam @ to czasami też tak miałam,że podczas korzystania z toalety bolało mnie podbrzusze.Ale Nigdy przed @ mnie nie bolał brzuch tylko łącznie z pierwszymi plamieniami, jak mnie zabolał brzuch to odrazu wiedziałam że pierwsze plamienia już są, i tak było, a teraz nic...

reklama
@Jotka_Szczotka A, bo 5.12 to dzisiaj [emoji5], to coś mi się zdaje, że Ty już po owu. Ale działać nadal możesz, nawet z chorym misiem [emoji12].

A myślisz, że jak zajdziesz w ciążę w styczniu, lutym, marcu, to Ci nie przedłużą umowy? Nie znam takich przypadków, żeby kobiecie w ciąży nie przedłużono umowy, nawet jeżeli ciąża jest bardzo młoda, poniżej 3 miesiąca. Hmm... ale takie cuda się dzieją, że kto to wie [emoji848].

Idę siknąć na patyka owu, bo nie wytrzymam do 18 .
Ja to wiem.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Wkurzające to raz mnie lewy jajnik kłuje a raz całe podbrzusze boli jak na @. Nie wiem co o tym myśleć,nie lubię takiej niepewności, od wczoraj co chwila latam to toalety, i podczas korzystania z niej podbrzusze mnie boli, tak jak miałam @ to czasami też tak miałam,że podczas korzystania z toalety bolało mnie podbrzusze.Ale Nigdy przed @ mnie nie bolał brzuch tylko łącznie z pierwszymi plamieniami, jak mnie zabolał brzuch to odrazu wiedziałam że pierwsze plamienia już są, i tak było, a teraz nic...
Miałam identycznie w ostatnim cyklu. Dostałam w 33 Dc gdzie normalnie zawsze 26-27 Dc. Tylko ja od 30 Dc miałam rozowy śluz ktory myliłam z tym zagnieżdżaniem .

Moim skromnym zdaniem powinnaś się troszkę wyluzować. Spróbuj chociaż, wiem ze to ciężko ale tylko spokój może cię uratować :)

Benka i jak efekty po siknięciu?
Czyli co po sylwestrze przenosimy się na staraczki 2018?
Jak dołącze do tej grupy waszej na fb co KatiNails założyła o to mi chodzi żeby znajomi nie widzieli do jakich grup należe. Wie któraś jak to zrobić?

Jak dołącze do tej grupy waszej na fb co KatiNails założyła o to mi chodzi żeby znajomi nie widzieli do jakich grup należe. Wie któraś jak to zrobić?

Chyba się nie da, to grupa musiałaby zrobić się niewidoczna :)

Moim skromnym zdaniem powinnaś się troszkę wyluzować. Spróbuj chociaż, wiem ze to ciężko ale tylko spokój może cię uratować :)
Wiem wiem tylko najgorzej mnie to parcie na toaletę wkurza a co pójdę to tylko kilka kropel i zaraz znowu mi się chce...
Miałam identycznie w ostatnim cyklu. Dostałam w 33 Dc gdzie normalnie zawsze 26-27 Dc. Tylko ja od 30 Dc miałam rozowy śluz ktory myliłam z tym zagnieżdżaniem .
Może jakoś my same swoimi myślami zatrzymujemy tą @ nie wiem... Jak czytam różne fora to jak dziewczyny mieli idealne cykle to tak jak zaczęli się starać to im się wydłużali, może problem leży w naszej psychice

Wiem wiem tylko najgorzej mnie to parcie na toaletę wkurza a co pójdę to tylko kilka kropel i zaraz znowu mi się chce...

Może jakoś my same swoimi myślami zatrzymujemy tą @ nie wiem... Jak czytam różne fora to jak dziewczyny mieli idealne cykle to tak jak zaczęli się starać to im się wydłużali, może problem leży w naszej psychice
Nie moze tylko na pewno psychika odgrywa tu najważniejsza role . Gdybyśmy bardzo nie planowały nie liczyły itd to juz wszystkie bysmy były w ciąży .

reklama
Grupa umarła śmiercią naturalną [emoji23] tzn nikt się tam nie udziela [emoji23] odkąd doszły lipcówki to jakoś tak pusto [emoji23] bo raz jedna panna do naszej Dagi po co będzie test robić [emoji23] hehe

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry