reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Bo w tym cyklu wyglada to tak:
1512466362-f4c8a193b40610be-aaaaaa.jpeg
1512466371-eb8a69f505767bcc-aaaaaa.jpeg

Dziękuję=)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Kuzwa nie mogę się połapać, w które dnie cyklu się bzykaloscie? :)

U nas to tak wyglądało [emoji23] miało być więcej i dłużej ale owulacja zjawiła się dwa dni wcześniej.
Jak na razie jestem wyjątkowo spokojna :o nie nakręcam się, nawet nie myślę o tym czy się udało czy nie. I mam nadzieję że tak zostanie do terminu @ :)

1512466671-f5a32169d2147681-aaaaaa.png

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ten był świąteczny? No ale to już wyższa półka, Eddie Murphy. Ja mówię o tych z Hallmarku, gdzie aktorów można kojarzyć co najwyżej z zeszłorocznego filmu świątecznego a i urodą zanadto nie grzeszą. :)

No właśnie nie byl za bardzo świąteczny ale pamietam, ze zawsze na święta puszczali.
Aaa o takich komediach mówisz!! Czaje, czaje! Oglądam po kryjomu a jak ktoś mówi, ze oglądał to mówię zbulwersowana: „matko, co ty oglądasz?!” [emoji23]

U nas to tak wyglądało [emoji23] miało być więcej i dłużej ale owulacja zjawiła się dwa dni wcześniej.
Jak na razie jestem wyjątkowo spokojna [emoji33] nie nakręcam się, nawet nie myślę o tym czy się udało czy nie. I mam nadzieję że tak zostanie do terminu @ [emoji4]

1512466671-f5a32169d2147681-aaaaaa.png

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Powodzenia [emoji256]

Ja lubię te klasyki Notting Hill, Love Actually, ten z Cameron Diaz gdzie się zamieniają domami, itd. Już nie mogę się doczekać tego sezonu

reklama
Do góry